Liepājā notiks pārsteiguma koncerti māju pagalmos «Pilsētas serenādes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Liepājas pilsētas pašvaldība no 14. maija līdz 12. jūnijam iedzīvotājiem no saviem logiem un balkoniem piedāvās baudīt koncertprogrammu “Pilsētas serenādes”, vēstīts pašvaldības mājaslapā.

Liepājā notiks pārsteiguma koncerti māju pagalmos «Pilsētas serenādes»
00:00 / 01:04
Lejuplādēt

Koncerti norisināsies ceturtdienās un piektdienās piecu nedēļu garumā desmit dažādos iekšpagalmos. Lai novērstu pulcēšanās iespējas, koncertu notikumu vietas publiski netiks izpaustas un pasākumu laikā drošību uzraudzīs Liepājas pilsētas pašvaldības policija.

Koncertprogrammā “Pilsētas serenādes” paredzēti kopskaitā 10 pārsteiguma koncerti, kas norisināsies 10 Liepājas daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos. Koncertos uzstāsies dažādi Liepājas mūziķi − Ivo Fomins, Uldis Marhilēvičs, Jānis Strazds, Andris Ērglis, Ainars Virga, Tabita Balode, Karina Tatarinova, Everita Pjata-Gertnere, Viktors Ellers, Normunds Kalniņš, Miks Akots, Kristens Kupčs un citi.

“Ļoti nopietni un atbildīgi uztveram izsludināto ārkārtējo stāvokli un pulcēšanās ierobežojumus, vienlaicīgi vēlamies iespēju robežās palīdzēt mūziķiem, kā arī sniegt iespēju sasniegt klausītāju dzīvē. Savukārt liepājniekus lūdzam iznākt uz saviem balkoniem vai plaši atvērt logus un ielaist dzīvokļos ne tikai pavasarīgo gaisu, bet arī skaistās melodijas,” par koncertprogrammu stāsta Liepājas Kultūras pārvaldes vadītājs Juris Jirgens.

Koncertus no 14. maija līdz 10. jūnijam katru ceturtdienu un piektdienu no pulksten 19.00 līdz 20.00 ikviens interesents varēs vērot arī interneta tiešraidēs Liepājas pašvaldības sociālo tīklu kontos. Pagalmu iedzīvotāji par koncerta norisi tiks informēti divas dienas pirms plānotās koncerta dienas.

Sliktu laikapstākļu dēļ koncerti var tikt pārcelti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti