Rīta Panorāma

Intervija ar Mārtiņu Sesku

Rīta Panorāma

"Tie džeki" biznesu taisa no gaismas

Vokālās studija "Nots" grupa "PusNotis"

Lauris Valters kopā ar grupu «PusNotis» izdod jaunu dziesmu un videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Klajā nākusi dziedātāja Laura Valtera jaunā dziesma un videoklips “Kad mēness sauli”, kas tapusi sadarbībā ar bērnu un jauniešu vokālās studijas “Nots” grupu “PusNotis”, medijus informē vokālās studijas “Nots” pārstāvji.

Laura Valtera un grupas “PusNotis” sadarbība sākās pirms vairākiem gadiem, kad “PusNotis” vokālajā konkursā “Nāc sadziedāt!” ieguva konkursa galveno balvu – Laura Valtera sacerētu dziesmu. Tagad ir pilnībā pabeigts darbs gan pie dziesmas aranžijas, gan videoklipa izveides.

Dziesma stāsta par saules aptumsumu, ko pa retai reizei varam vērot arī Latvijā.

“Ar Lauri mūs saveda kopā it kā nejaušība, taču noteikti esam atklājuši, ka mūsu muzikālā gaume lielā mērā sakrīt. “PusNotis” ar Lauri ir uzstājušās dažādos koncertos, piemēram, 2018. gada “Bildēs”, tā par sadarbību ar dziedātāju saka vokālās studijas “Nots” vadītājs Raimonds Bičus.

Dziesmu producējis Reinis Briģis, kurš ikdienā sadarbojas ar daudziem zināmiem Latvijas mūziķiem. Videoklipa filmēšana notika Baldones observatorijā un ZINOO centrā, Cēsīs. Videoklipa režisors un operators ir Andrejs Verhoustinskis.

Lauris Valters ir latviešu dziedātājs, komponists, dzejnieks. Muzikālo karjeru sācis 1999. gadā, grupā “Ēnas” un 13 gadus bija tās vokālists, kā solists piedalījies arī “Supernovas” konkursos. Pašreiz Lauris Valters muzicē un uzstājas dažādos koncertos gan viens, gan kopā ar savu muzikālo apvienību. 2019.gadā izdevis savu pirmo dzejoļu krājumu “Visumā veidoti vārdi”.

Grupa “PusNotis” izveidojusies 2012. gadā bērnu un jauniešu vokālajā studijā “Nots”. Ieguvusi daudzus apbalvojumus un augsti novērtēta Ukrainas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un arī tepat Latvijas konkursos. Grupā ir 9 dalībnieki, kuri bieži pavada laiku kopā arī ārpus mēģinājumiem un koncertiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti