«Lady's Sweet» pārtop duetā un prezentē dziesmu «Papēdītis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Trio "Lady’s Sweet" pārtapis duetā, kurā turpina muzicēt Vineta Elksne un Karīna Tropa. "Lady's Sweet" publikas vērtējumam nodod arī jaunu dziesmu "Papēdītis".

Laikam ejot un notikumiem mainoties, Vineta Elksne un Karīna Tropa ir nonākušas pie muzikālās darbības turpinājuma - dueta "Lady's Sweet", kas kādreiz darbojās kā trio.

Savukārt jaunā dziesma "Papēdītis" varētu būt vēstījums pašām solistēm un citiem kā pierādījums apmierinātībai ar sevi, norāda dueta pārstāvji.

Dziesmas mūzikas autore ir Vineta Elksne, savukārt teksta autors ir Jānis Elsbergs. Video klipa idejas autors, režisors Intars Rešetins norāda - lai precīzāk parādītu dziesmas ideju vizuāli, meitenes attēlotas dažados tēlos.

"Tas varētu būt Pelnrušķītes stāsts. Tajā pašā laikā - ne vienmēr ir nepieciešama kāda pasaka, lai būtu laimīgas beigas. Reizēm pietiek ar stabilu nostāšanos uz zemes, būt laimīgiem tajā vietā un laikā, kurā esam, un to prast novērtēt. Abas meitenes ir foršas, dzīvespriecīgas un ļoti mīl to, ar ko nodarbojas, to vēlējos parādīt arī dziesmas video," saka Intars Rešetins.

"Lady's Sweet" dalībnieces par dziesmas vēstījumu teic: "Ir labi būt tur, kur esi, gūt prieku no tā un justies lamīgam." Šī ir pirmā dziesma duetam "Lady's Sweet", kuru uzrakstījusi Vineta Elksne, bet mūziķes sola, ka tai sekos vēl arī citas.

Dziesmas ierakstā piedalījās Kaspars Zemītis (ģitāra), Kaspars Grigalis (bungas), Edvīns Ozols (bass) un Vineta Elksne (taustiņi).

Duests "Lady's Sweet" ir uzsācis sadarbību ar "MC orķestri", piedaloties dažādos pašmāju radītajos muzikālajos televīzijas šovos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti