Rīta Panorāma

Intervija ar Ilgu Šuplinsku

Rīta Panorāma

Intervija ar Tomu Pastoru

Skype intervija ar Santu Survilu

Labdarības koncertā vāks ziedojumus, lai padarītu vidi pieejamāku cilvēkiem ar invaliditāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Sestdien Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē notiks labdarības koncerts “Dodot dotais vairojas". Tas iecerēts, lai cilvēkiem ar invaliditāti būtu pieejamāka apkārtējā vide.

Konkrētāk - iegūtie līdzekļi tiks novirzīti vides pieejamības nodrošināšanai Rīgas baptistu Vīlandes draudzē, kur savas garīgās mājas raduši vairāki cilvēki ar invaliditāti.

Kā pastāstīja viena no koncerta rīkotājām Santa Survila no biedrības cilvēkiem ar invaliditāti “Wings for Wheels”,  līdz šim bijuši divi labdarības koncerti – 2017. un 2018. gadā, un tie notika Vīlandes baptistu draudzē. Šobrīd ir ierīkota rampa, kura savieno abas zāles, tāpat īpaši aprīkotas labierīcības.

Sestdien koncertā nepieciešams savākt 14 000 eiro. Kā norādīja Survila, šī summa nepieciešama, lai noslēgtu pēdējo pielāgošanas posmu – ir jāpielāgo ārdurvis, lai tās būtu pieejamas cilvēkiem ar invaliditāti, tai skaitā arī riteņkrēslos. Jāierīko arī elektriskais pacēlājs, lai pa kāpnēm varētu iekļūt baznīcā.

Koncertā piedalīsies Kaspars Zemītis, Artis Gāga, Ieva Pļaviņa un citi mūziķi. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti