Rīta Panorāma

Intervija ar KPV LV Saeimas frakcijas vadītāju Māri Možvillo

Rīta Panorāma

Top septiņu sēriju mākslas filma " Meklējiet sievieti"

Intervija ar mūziķi Ivo Fominu

Ivo Fomins pēc sešu gadu pārtraukuma izdod jaunu albumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Klajā nācis dziedātāja un dziesmu autora Ivo Fomina jaunākais studijas albums "Cilvēks", kā arī dziesmas "Tu man esi" video versija, informēja mūzikas izdevniecības “MicRec” pārstāvji.

Jauns Ivo Fomina albums ceļu pie klausītājiem sācis pēc sešu gadu pārtraukuma – mūziķa iepriekšējais albums "Nekas jau nebeidzas" nāca klajā 2015. gadā.

Albumā iekļautas 12 dziesmas, no kurām vairākas klausītājiem būs jaunums, taču citas – albuma tituldziesma "Cilvēks", "Lai jau deg", "Vēlreiz un vēlreiz", kā arī šī brīža aktuālā dziesma "Tu man esi" – klausītāji jau paguvuši iepazīt.

Albuma dziesmas producējis pats Ivo Fomins sadarbībā ar savu daudzgadējo grupas partneri, ģitāristu Robertu Dinteru. Visu 12 albuma dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs, ar kuru Ivo sadarbojies arī savu iepriekšējo albumu tapšanā. Albuma ierakstā piedalījušies arī Ivo grupas ilggadējie biedri Kristaps Eihvalds (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas).

Ivo Fomins par jauno albumu sacīja: "Ceru, ka mums būs izdevies jūs iepriecināt ar man raksturīgajām rokbalādēm un šo gadu laikā jau izskanējušām dziesmām. Paldies manam draugam un dziesmu vārdu autoram Guntaram, maniem grupas biedriem, grupas administratorei Ievai Bulai, un kompliments CD dizaina autorei Montai Arnoldei! Es nemainos, es palieku pie tā, kas es esmu. Patīkamu klausīšanos!"

Savukārt Fomina dziesmu līdzautors Guntars Račs uzsvēra: "Ivo ir vērtība pats par sevi. Viens no visstabilākajiem un vīrišķīgākajiem dziedātājiem Latvijā. Pēdējos gados labi attīstījis arī savas prasmes kā dziesmu mūzikas autors. Domāju, ka tas viņiem tāds labs tandēms ar Robertu Dinteru, kurš ne tikai labi ģitāru spēlē, bet arī palīdz producēt visu jauno materiālu. Par ko ir jaunās dziesmas? Būsiet "pārsteigti" – par mīlestību pret saviem tuvajiem un pasauli, par nepadošanos un savu sapņu neatlaidīgu realizāciju."

Dziesmas "Tu man esi" video veidojis Kaspars Dvinskis (“Dween Productions”), un tas filmēts Liepājā, Ziemeļu fortos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti