Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Mežecki

Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Valdi Keri

Intervija ar Igo

Igo: Idejas, mūzika un labas domas parādās bez apstājas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Idejas, mūzika un labas domas parādās bez apstājas, un tad ir svarīgi, lai tev blakus ir labi draugi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” pirms 27. oktobrī Dailes teātrī gaidāmā koncerta „Dzīve bez apstājas” saka Igo.

Idejas, mūzika un labas domas parādās bez apstājas, un tad ir svarīgi, lai tev blakus ir labi draugi un sabiedrotie, ar kuriem realizēt visas tās idejas,” intervijas sākumā teic Igo.

Mūziķis piekrīt, ka rudens ir laiks nopietnākām koncertturnejām.

„Parasti tā ir bijis, ka septembrī vēl jāpagatavojas, bet tad oktobris un novembris jau ir koncertsēriju laiks. Parasti tas ļoti līgani pāriet decembra Ziemassvētku koncertos un dažādos korporatīvajos notikumos,” stāsta Igo.

Kā iepriekš jau vēstīts, Igo koncertprogrammā „Dzīve bez apstājas” Dailes teātrī uzstāsies kopā ar Aiju Vītoliņu, Antru Stafecku, savu brāli Ivo Fominu, kā arī Arti Dvarionas, dziedot duetus. Koncerta skanējumu papildinās koris “Balsis” populārā un atraktīvā diriģenta Inta Teterovska vadībā, savukārt deju grupa “Dzirnas” visam klāt pievienos dejas izteiksmīgo valodu.

Jautāts, kā izdodas vienā koncertā apvienot tik daudzus māksliniekus, Igo atzīst, ka citreiz pašam par to ir brīnums.

Koncertprogrammā „Dzīve bez apstājas” mijas džeza, blūza, regeja, spāņu flamenko, Latīņamerikas bosanovas un akustiskā roka mūzikas virzieni. Igo aicinājis spēcīgu mūziķu sastāvu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti