Grupa «BI-2» sniegs bezmaksas koncertu tiešsaistē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Grupa "BI-2" nolēmusi sniegt bezmaksas koncertu interneta tiešraidē. Koncerta video translācija plānota 20. martā pulksten 18.00 pēc Latvijas laika, medijus informē grupas pārstāvji.

Tiešraides koncerts būs skatāms šeit.

Koncertā skanēs dziesmas no grupas jaunā albuma “BI-2 & Simfoniskais orķestris”, desmitajā albumā “Notikumu horizonts” iekļauto kompozīciju aranžējumi orķestrim un grupas spilgtākie un klausītāju iemīļoti hiti. Kā īpašais viesis uzstāsies etnodžeza dziedātāja no Krievijas, televīzijas projekta “Golos” fināliste Tīna Kuzņecova. Mākslinieki kopā izpildīs vairākas dziesmas, tostarp skaņdarbu “Mans rokenrols”.

“Neviens koncerts pasaulē nav iespējamo risku vērts. Īpaši tad, ja tevi klausīties atnāk tūkstošiem draugu. Tādēļ mēs pārcēlām neskaitāmus tuvākos koncertus, bet pagaidām tiksimies tiešraidē šo piektdien!

Tas būs īpašs koncerts, kaut kas pa vidu starp ugunīgo “NewBest” un “kvartirņiku”: starp dziesmām mēs runāsim tērzētavā un atbildēsim uz jūsu jautājumiem,” paziņoja mūziķi.

Grupas koncerts kopā ar Latvijas simfonisko orķestri Krievijas diriģenta Fēliksa Aranovska vadībā, kuram bija jānotiek 20. martā “Arēnā Rīga”, ir pārcelts uz 10. septembri. Visas iegādātās biļetes būs derīgas uz koncertu rudenī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti