Rīta Panorāma

Islandē aicina apkampt kokus sociālās distancēšanās laikā

Rīta Panorāma

Luksusa viesnīcas improvizē, lai izdzīvotu

Skype intervija ar Lauru Leontjevu

Gaidot koncertprogrammu, ansamblis «Neaizmirstulītes» piedāvā videoklipu «Es neesmu burve» 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Gaidot pārcelto koncertprogrammu "In the Mood", kas bija paredzēta kopā ar mūziķi Laimi Rācenāju, ansamblis "Neaizmirstulītes" piedāvā dziesmu un videoklipu no sava estrādes mūzikas repertuāra "Es neesmu burve".

"Mums ir tāda dižā burve estrādes mūzikā, kas ir piebūrusi tādu tiešām skaistu dziesmu pūru - komponiste, dziesminiece Lolita Vambute, kura arī ir redzama dziesmas videoklipā," par dziesmu Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" stāstīja grupas dalībniece Laura Leontjeva. Viņa norādīja, ka dziesma ierakstīta pirms vairākiem gadiem, bet tā kā komponistes mūzikai ir liela ietekme grupas topošajā koncertprogrammā, tad šī dziesma izcelta saulītē.

Leontjeva stāstīja, ka vēlas parādīt, kā sievietes pārņem viena no otras skaistas un būtiskas burvestības, kuras jāzina katrai. Šīs burvestības gan esot tikai uz skaistu, cēlu un labestības piepildītu mērķi.

Ansamblis "Neaizmirstulītes" atpazīstamību Latvijā guvis, izpildot 50. – 80. gadu spilgtākās latviešu un pasaules estrādes dziesmas, kā arī izzinot un atdzīvinot latviešu estrādes mazāk zināmās un ne reizi neieskaņotās dziesmas. Pērnā gada izskaņā "Neaizmirstulītes" radīja kopīgu Ziemassvētku programmu ar Zigfrīdu Muktupāvelu un Maestro Raimondu Paulu, savukārt martā un aprīlī kopā ar džeza un pasaules mūzikas interpretu Laimi Rācenāju plānoja viesoties vairākās Latvijas pilsētās, izpildot 40.-60. gadu pasaules kulta skaņdarbus koncertprogrammā "In The Mood".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti