«Ewert and The Two Dragons» jauno albumu ar koncertu Rīgā prezentēs martā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Igauņu alternatīvā folkroka grupa "Ewert and The Two Dragons" sava trešā studijas albuma "Circles" popularizēšanas turnejā 21. martā sniegs koncertu "Palladium" koncertzālē.

Biļetes uz koncertu nopērkamas no 4. februāra.

Iepriekš jau vēstīts, grupas "Ewert and The Two Dragons" ilgi gaidītais trešais studijas ieraksts “Circles” iznāks 24. februārī. Līdz ar albuma izdošanu grupa dosies tūrē uz Ziemļameriku, bet mēnesi vēlāk, sākot no 27. marta, turneja turpināsies Eiropā. Tūres Ziemeļeiropas daļu grupa iesāks ar koncertu "Nordea" koncertzālē Tallinā 19. martā. Pēc divām dienām, 21. martā, grupa uzstāsies Rīgā, bet 3. aprīlī leģendārajā mūzikas klubā "Tavastia" Helsinkos.

Albums "Circles" ierakstīts 2013. gada augustā studijā “Bear Creek Studio” ASV, un to producējis Raiens Hedloks (The Lumineers, Vance Joy).

"Ewert and The Two Dragons" ir viena no aizvadīto gadu visveiksmīgākajām Igaunijas muzikālajām apvienībām, kas ieguvusi plašu atbalstītāju loku arī ārpus dzimtenes robežām. Smags darbs un daudzi koncerti Igaunijā un ārzemēs laikā no 2011. līdz 2014. gadam ir dāsni atmaksājušies. Grupas iepriekšējais albums “Good Man Down” kļuva par vienu no visu laiku pārdotākajiem albumiem Igaunijā un atnesa grupai daudzas balvas.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti