«Dziedinošais lietus» pārcelts mūziķes slimības dēļ

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Mūziķes slimības dēļ uz svētdienu, 28. februāri, pulksten 18 tiek pārcelts 23. janvārī koncertzāles "Lielais dzintars" kamerzālē plānotais koncerts "Dziedinošais lietus" ar Rīgas saksofona kvarteta un soprāna Kristīnes Gailītes piedalīšanos, atvainojoties par sagādātajām neērtībām, informē koncerta rīkotāji.

Koncerta rīkotāji norāda, ka iegādātās biļetes derīgas uz koncertu 28. februārī vai nododamas atpakaļ biļešu paradīzes kasēs.

Abonementu īpašniekiem, kas netiek uz koncertu 28. februārī, būs iespēja tā vietā apmeklēt 20. februāra koncertu "Mocart & Mocart", par to vienojoties atsevišķi pa tālr. 26385182 vai e-pastu [email protected].

Iepriekš vēstīts, ka ciklu “Iededz gaismu” 23. janvārī „Lielā dzintara” kamerzālē bija paredzēts turpināt ar koncertu „Dziedinošais lietus”, uz kuru, kā informē koncertcikla rīkotāji, visas biļetes ir izpirktas.

Ciklu „Iededz gaismu” noslēgs koncerts 13. februārī, uz kuru rīkotāji aicina laicīgi iegādāties biļetes.

13.februārī pulksten 18 „Lielā dzintara” kamerzālē notiks „Liepājas trio 15 gadu jubilejas koncerts”. Liepājas trio sastāvā kopš 1999. gada muzicē Liepājas Simfoniskā orķestra čelliste Dita Barona, vijolniece Beata Zariņa-Blaščinska un pianiste Līna Andrejeva.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti