Dziedātāja Sanija Būmane izdod otro singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Dziedātāja un dziesmu autore Sanija Būmane klausītāju vērtējumam nodevusi jau otro singlu. Dziesma "Šajā laikā" tapusi sadarbībā ar jauno ģitāristu Miku Akotu no Liepājas.

Sanijas Būmanes un Mika Akota duets tika izveidots “Rietumu radio” jaunās mūzikas konkursā “Durvis 2019”, kurā mūziķi izcīnīja pirmo vietu, izpildot Sanijas oriğinālmūziku, turklāt Mikam Akotam iegūstot arī balvu par labāko instrumentālo pavadījumu.

“Man ļoti patika dziesmas versija, kas mums radās konkursam “Durvis”, tādēļ nolēmām, ka dziesmu “Šajā laikā”  ierakstīsim akustiski. Dziesma ir skaista, jutekliska, ar intīmu muzikālo noskaņu, kā arī tā nav pārsātināta, patīk šis tandēms - balss un viens pavadošais instruments, ar ko šai dziesmai, manuprāt, pietiek. Es ceru, ka dziesmu  "Šajā laikā" sadzirdēs un novērtēs arī  pārējās Latvijas radio stacijas šādā akustiskā versijā,” saka Sanija Būmane.

Dziesmas mūzikas un vārdu autore ir Sanija Būmane, savukārt ģitāras pavadījumu aranžējis Miks Akots.

Ğitāras pavadījums ierakstīts pie "Lielā dzintara" skaņu režisora Jāņa Straumes, dziesmas vokāla ierakstu un skaņdarba gala apstrādi veicis Aigars Grāvers.

Singls "Šajā laikā" pieejams "Spotify", "iTunes", "Youtube", "Soundcloud" u.c. mūzikas straumēšanas vietnēs.

Iepriekš publiskots Būmanes singls "Saulei".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti