A$AP Rocky nākamgad uzstāsies «Positivus» festivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

“Positivus” festivāls 2020. gadā kā savu pirmo galveno mākslinieku izziņo A$AP Rocky. Viņš ir daudzu pasaules mūzikas festivālu lielākā zvaigzne un viens no lielākajiem nākamvasar koncertējošiem hiphopa māksliniekiem, medijus informē festivāla pārstāvji. "Positivus" festivālā A$AP Rocky uzstāsies pirmajā dienā – 17. jūlijā.

“A$AP Rocky ir viens no hiphopa mūzikas virziena noteicējiem. Nepārtraukti pārkāpjot ierastā žanra robežas, mākslinieks iedvesmo savus līdzgaitniekus nepakļauties esošajām normām, bet atstāt savas daiļrades nospiedumus pasaules mūzikas vēsturē,” uzsver festivāla organizatori.

A$AP Rocky paspējis izveidot kopprojektus ar gandrīz visiem lielākajiem sava žanra pārstāvjiem – Kendrick Lamar, Drake, Frank Ocean, Tyler, The Creator,  Skepta, FKA Twigs, 21 Savage, London On Da Track, Kid Cudi, Gucci Mane, Santigold, 2 Chainz, Yelawolf un apliecinājis spēju sadarboties ar citu mūzikas žanru māksliniekiem, radot populārus skaņdarbus kopā ar tādiem mūziķiem kā Tame Impala un Moby.

A$AP Rocky portfolio ir pilns ar mākslas, modes, kino, televīzijas industriju projektiem. Viņa debijas albums “Long.Live.A$AP” pie klausītājiem nonāca 2013. gadā ar pavadošo singlu “Goldie.” Veiksmīgajam debijas ierakstam sekoja 2015. gada studijas albums “At Long Last A$AP”, kas ierindojās albumu topu pirmajā vietās. 2018. gadā A$AP Rocky trešais solo albums “Testing” (2018) ierindojās “Billboard 200” albumu 4. vietā. 2019. gada aprīlī A$AP Rocky un Joey Bada$$ ierakstīja kopēju skaņdarbu  "Too Many Gods", kas tika iekļauts “For the Throne: Music Inspired by the HBO Series Game of Thrones” dziesmu apkopojumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti