«Ezīšfesta» programmā – «Olas», «Inokentijs Mārlps» un Žoržs Siksna

Sestdien, 26. augustā, Tallinas ielas kvartālu ar dziesmām, dejām, dažādām aktivitātēm un izklaidēm radošā gaisotnē līdz pat saullēktam pieskandinās vasaras noslēguma festivāls "Ezīšfests 2023". Uz vairākām festivāla skatuvēm kāps "Pērkons", Žoržs Siksna, "Inokentijs Mārpls", PND, rolands če, Prusax, "Gapoljeri", Viņa un daudzi citi, bet kā ikgadējie slepenie mākslinieki izziņoti reperu apvienība "Olas", pavēstīja festivāla rīkotāji.

Arī šovasar Tallinas kvartālā norisināsies urbānās pilsētvides festivāls "Ezīšfests 2023". Festivāla programma šogad solās būt plaša – no šobrīd aktuālās hiphopa scēnas līdz estrādes mūzikai, rokam, popam, pankam un elektroniskajai mūzikai. Pasākumā būs arī aktivitāšu klāsts visas dienas garumā – novusa un "Beerpong" turnīri, kokteiļu meistarklases, kroņu darbnīca, hennas  tetovējumi, kino zona, kā arī dažāda veida aktivitātātes ar iespēju laimēt balvas no festivāla atbalalstītājiem.

Festivāls savus vārtus vērs pulksten 15.00 un dzīves baudītājus izklaidēs līdz pat rīta gaismai.

Uz sešām dažādām festivāla skatuvēm kāps tādas grupas kā "Pērkons", latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna un Latvijas pankroka apvienības "Inokentijs Mārpls" un PND. Hiphopa tradīcijās festivālu iekurinās rolands če, Prusax, Zeļģis un apvienība "Krata" – Edavārdi, Čižiks un Dubra.

Ar savu jauno mūzikas projektu "Lapsene" atgriezīsies grupas R.A.P balss Artis Dvarionas, uzstāsies repa māksliniece Viņa un dziedātāja Elizabete Balčus, tāpat arī koncertu sniegs Evijas Vēberes un džeza un improvizētās mūzikas bundzinieka Ivara Arutjunjana duets, virtuves kabarē apvienība "Gapoljeri", dziedātāja "Diona", grupa Čipsis un "Dullais" folkloras grupa no Igaunijas – "Must Bass Läks Üle Tee", kā arī nenopietni nopietnā "Grupa Jānis" un daudzi citi.

Festivāls "Ezīšfests"
Festivāls "Ezīšfests"

Šī gada festivālā pasākuma apmeklētājus sagaida arī dīdžeji – vairāk nekā 14 dīdžeju seti, to vidū arī DJ Magnuss Eriņš, DJ Makree, DJ Skaabe, DJ Miami, DJ Lietuvietis un DJ Cukurpaps.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti