Kas brīvdienās skanēs Daugavpilī, Liepājā un Rīgā? Koncertu ceļvedis

Lai arī gavēnis rit pilnā sparā, Lieldienu klusums tā pa īstam lielāko daļu no mums vēl nav sasniedzis, un arī koncertu organizētāji nesnauž, nedēļas nogalē piedāvājot gana plašu pasākumu klāstu.

Kas brīvdienās skanēs Daugavpilī, Liepājā un Rīgā? Koncertu ceļvedis
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Intars Busulis un Abonementa orķestris – "Spēlē savā burvju flautā"

15. un 16. martā Daugavpils Kultūras pilī

Tur vajag iekšas – pēc teju izpārdotas "Arēnas Rīga" jau nākamajā nedēļā mesties uz Daugavpils plašo Kultūras pili un divreiz! Un viss ir pareizi – lielajā zālē biļetes ir atlikušas vairs vien pa pakšiem. Augstas raudzes izklaide Intara un viņa profesionālās komandas izpildījumā ir garantēta.

"Carnival Youth"

16. martā kultūras namā "Wiktorija" Liepājā

Kādu laiku nemanīti, atpakaļ uz skatuves kāpj karnevāļi. Melodiskās un mazliet alternatīvi iekrāsotās mūzikas spēlmaņi ir pamēģinājuši dažādus veidus, kā iekarot Latvijas klausītāju sirdis. Ir radītas pasaules iekarošanas dziesmas un interpretēts Imants Kalniņš. Varbūt mazliet naivi, bet skatuvei ļoti piestāvoši – forši, ka puiši ir atpakaļ!

Yann Tiersen Kerber – "Complete Tour"

16. martā "Palladium Rīga"

Jans Tiersens ir devies solo tūrē pa Eiropu un gauži skaisti aprakstījis, kā ar kemperi piestās lauku mājās un mazās kultūrvietās. Acīmredzot "Palladium" atbilst šādam redzējumam. Bet tas nemazina meistara mūzikas burvību, kuru vispirms jau pazīstam no lieliskās filmas "Amēlija" skaņu celiņa. Koncertā mūziķis spēlēsies ar klavierēm un elektroniku.

Džeza stūrītis

"Latvian Blues Band" & Adeama Walkowiak – "#Rhythm And Blues Magic"

15. martā koncertzālē "Valmiera", 17. martā Ādažu Kultūras centrā

Lai neapvainojas džeza klausītāji, šoreiz te ielauzies R&B. Adeama Valkovjaka nāk no īstas blūza pasaules. Muzikālo vecāku meita blūzu, soulu un roku dzied jau 30 gadus, un nu arī mums ir iespēja novērtēt, kā mūsu "Latvian Blues Band" saskan ar Lielbritānijas klasi.

"Gum Beat"

16. martā "M/Darbnīcā" Rīgā

Latviešu kvartets, kas grib un prot spēlēties ar mūziku. Elīnas Silovas balss, Evijas Vēberes rotaļas ar modulārajiem sintezatoriem, kā arī Kārļa Auziņa saksofons Rinalda Maksimova kopīgajā ritmā sola mūziku, kam ļauties. Un vietas atmosfēra piedāvā to pašu.

Kazāka izvēle

"Tante gaida"

15. martā mūzikas un drāmas telpā "OratoriO" Rīgā

Tu vari būt atklājējs – tepat Rīgā koncertēs jauna pašmāju grupa ar burvīgu nosaukumu "Tante gaida". Kā tautā saka – Domenē (Rīgas Doma kora skola) izaugusi vēl viena indī mūzikas grupa, un ir laiks ar to iepazīties. Būšot gan pašu skaņdarbi, gan jau esošu dziesmu apdares – jaunām grupām tas piedien gluži labi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti