LMA dienas - studentu darbu izstāde un izzinošas ekskursijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

No 14. līdz 28.maijam norisināsies Latvijas Mākslas akadēmijas (LMA) dienas. 13.maijā plkst. 18 tiks atklāta studentu darbu izstāde, savukārt 14.maijā sāksies informatīvo pasākumu cikls, kas adresēts visiem interesentiem un jo īpaši tiem, kuri plāno studēt LMA.

Izstādes un ekskursiju mērķis ir sniegt visaptverošu ieskatu studiju iespējām LMA, iepazīstinot ar katru no studiju virzieniem, nodaļām un apakšnozarēm, kā arī ārpusstudiju piedāvājumu.

Studentu darbu izstāde būs aplūkojama LMA izstāžu zālēs, vestibilos un gaiteņos. Izstāde iepazīstinās ar studentu veikumu 2014./2015.studiju gada pavasara semestrī. Katru apakšnozari pārstāvēs labāko darbu izlase, kopskaitā - vairāk nekā 80 topošo mākslinieku, dizaineru un mākslas zinātnieku darbi. Pārstāvēti tiks visi studiju virzieni - glezniecība, grafika, tekstilmāksla, tēlniecība, stikla māksla, keramika, funkcionālais dizains, vides māksla, metāla dizains, modes māksla, vizuālā komunikācija, multimediālā māksla, scenogrāfija, restaurācija un vizuālās mākslas un kultūras vēsture un teorija.

Informatīvās ekskursijas un prezentācijas sniegs iespēju ikvienam interesentam iepazīt kādu no LMA apakšnozarēm vai iestāšanās procesa aspektiem tuvāk. 14.maijā plkst. 16 notiks prezentācija, kurā ar LMA sagatavošanas kursiem iepazīstinās to vadītāja Dagmāra Villeruša, kā arī citi pedagogi iepazīstinās ar iestājpārbaudījumiem zīmēšanā un gleznošanā.

Savukārt 14.maijā plkst. 17 interesenti būs aicināti iepazīt LMA īpašās ekskursijās, kuru gaitā apakšnozaru pārstāvji tuvāk iepazīstinās ar studiju programmu un iestājpārbaudījumiem, ļaus ielūkoties studiju procesā un studentu dzīvē. Šī būs arī iespēja uzdot visus interesējošos jautājumus.

Plašāka informācija par pieteikšanos ekskursijām un pasākumu programma pieejama LMA mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti