Daugavpilī sākas pavasara tradicionālās «Mākslas dienas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Daugavpilī sākas pavasara tradicionālās “Mākslas dienas”. Šogad tās ilgs vairāk nekā mēnesi, un to ietvaros, kā stāsta Daugavpils domes Kultūras pārvaldes pārstāve Vita Viļevko, būs iespēja apmeklēt vairāk nekā 20 dažādas izstādes, meistarklases, atvērto durvju dienas un citas ar mākslu saistītas aktivitātes.

“„Mākslas dienu 2019” atklāšanas pasākums šogad notika kopā ar „Saules skolas” fondu darbu izstādes „Tekstils un koks” atklāšanu Māla mākslas centrā. Kā jau ierasts, „Mākslas dienu” ietvaros būs iespēja aplūkot arī par tradīciju kļuvušo Daugavpils reģiona mākslinieku asociācijas veidoto izstādi, kura tiks atklāta Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā 12.aprīlī.

Vita Viļevko: Par Daugavpils Mākslas dienām
00:00 / 00:51
Lejuplādēt

„Mākslas dienas” Daugavpilī nav iedomājamas arī bez Daugavpils Marka Rotko mākslas centra dzimšanas dienas svinībām 26.aprīlī.

Šogad centram aprit 6 gadi, un savus svētkus centrs atzīmēs ar sešu jaunu dažādu mākslinieku darbu izstāžu atklāšanu. Šī gada Mākslas svētkos ir arī jauninājumi – pirmo reizi ar saviem darbiem sevi piesaka Daugavpils izglītības iestāžu 5. – 8. klašu audzēkņi, piedāvājot apmeklētājiem izstādi Daugavpils pilsētas domes izstāžu zālē „Pilsēta bērnu acīm”,” informēja Viļevko.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti