Sarkandaugavā notiks dzejas lasījumu pasākums «Tetrakis Legomenon»

19. augustā pulksten 18.30 radošajā kvartālā "Provodņiks" norisināsies dzejas lasījumu pasākums "Tetrakis Legomenon" dzejnieku Jāņa Elsberga, Kristapa Vecgrāvja, Vasilija Karasjova un Kristiāna Iesalnieka izpildījumā, informēja organizatori.

Dzejas entuziasti, līdz šim neatklāto pilsētvides vietu meklētāji un pārējie interesenti ir aicināti apmeklēt dzejas lasījumu pasākumu "Tetrakis legomenon", kas no sengrieķu valodas nozīmē – kaut kas, kas ir izteikts tikai četras reizes. Lasījumos piedalīsies dzejnieks, atdzejotājs un tulkotājs Jānis Elsbergs, dzejnieks, atdzejotājs un redaktors Kristaps Vecgrāvis, dzejnieks, atdzejotājs un filozofs Vasilijs Karasjovs, kā arī dzejnieks, atdzejotājs un students Kristiāns Iesalnieks.

Dzejas lasījumi notiks bijušajā gumijas izstrādājumu rūpnīcā "Provodņik", ko mēdz arī dēvēt par Sarkandaugavas pērli. Dzejnieks Jānis Elsbergs par pašu Sarkandaugavu saka: "Mīlu Sarkandaugavu. Esmu tur daudz staigājis. Pie Neibarta ciemojies. Tvaika 2 kā pacients ilgstoši uzturējies. Tā ir slimām un poētiskām dvēselēm labvēlīga vieta. Tā vismaz man šķiet."

Radošā kvartāla pārstāvji aicina apmeklēt dzejas lasījumu pasākumu "Tetrakis Legomenon" un reizē iepazīt daudzveidīgo "Provodņika" teritoriju un Sarkandaugavas apkaimi.

Pasākuma apmeklējums ir bez maksas.

Multifunkcionālais, radošais kvartāls "Provodņiks" (Ganību dambis 63, Rīga) ir jauna kultūrvieta Sarkandaugavā. Kvartāla pārstāvji piedāvā kultūras, mākslas un citu nozaru entuziastiem realizēt radošos projektus vēsturiskajā industriālajā vidē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti