Kultūras ziņas

Rotko centrs nosvinējis 3. dzimšanas dienu

Kultūras ziņas

Pasniegti "Baltie zvirbuļi"

"Lielajā dzintarā" ienāk kino

«Lielajā dzintarā» ienāk muzikālais kino

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jauna, ar kino saistīta, tradīcija iedibināta Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” – pagājušās nedēļas nogalē sācies Muzikālo kino vakaru cikls. Tā laikā apmeklētājiem piecas svētdienas pēc kārtas ir iespēja baudīt filmas, kuras vieno mūzika, deja un izcilas mūzikas pasaules personības.

Iecere rīkot šo pasākumu organizatoriem radusies jau koncertzāles “Lielais dzintars” atklāšanas laikā, kad tika demonstrētas deju īsfilmas.

"Liepājā jau ir savs kinoteātris "Kino Balle" ar savu raksturīgo piedāvājumu, tādēļ mēs sadarbībā ar kinoprojektu "Spektrs" nolēmām, ka mums piestāvētu, šai mājai, muzikālo kino vakaru cikls," teica SIA "Lielais dzintars" sabiedrisko attiecību speciāliste Elizabete Hartmane.

Kinoprojekts "Spektrs" Latvijas pilsētās rīko kino vakarus, kuru laikā skatītājus iepazīstina ar filmām, kas atšķiras no Latvijas kinoteātru piedāvājuma.

Arī Liepājas koncertzālē Muzikālajos kino vakaros piedāvā izcilas, ar mūziku saistītas filmas, pirms kurām  profesionāļi ievadlekcijā iepazīstina ar filmu tapšanu vai ar tām saistītiem faktiem.

"Pēc ievadlekcijas, mēs ceram, filmas skatīšanās būs pavisam citādāka un daudz paplašinātāka pieredze," teica kinoprojekta "Spektrs" līdzdibinātājs Sergejs Timoņins.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti