«2 Annas» rīko publisku diskusiju «Vīrišķības gals?»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Rīgas starptautiskais filmu festivāls „2Annas” aicina uz publisku diskusiju par vīrišķību 21.gadsimtā, kurā tiks skarti tādi jautājumi kā, piemēram, vai ir nepieciešama vērtību pārdefinēšana, vai mediji un kino piedalās vīrišķības stereotipu atražošanā, vai vīrietis ir novecojis sociāls konstrukts, kam vajadzīgs jauns saturs?

Diskusija "Vīrišķības gals?" notiks 26.maijā plkst. 18 Kaņepes kultūras centrā. Sarunā piedalās kino eksperts Viktors Freibergs, dzejnieks Kārlis Vērdiņš, sociolantropoloģe Aivita Putniņa, psihoterapeits Andris Veselovskis un publiciste Linda Curika, sarunu vada Satori.lv galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

Jau vēstīts, ka Rīgas Starptautiskais filmu festivāls "2 Annas" šogad atzīmēs savu 20 gadu dzimšanas dienu. Festivāls notiks no 21. līdz 26.septembrim, bet vēl līdz 31. maijam turpinās filmu pieņemšana festivāla konkursu programmās. Šī gada festivāla "2 Annas" tēma „Vīrietis: varonis, mīļākais, āksts”.

Līdz festivāla sākumam ar publisku diskusiju palīdzību un dažādu jomu ekspertu viedokļiem festivāla rīkotāji cer raisīt skatītāju interesi par vīriešu sociālajām lomām, stereotipiem un nākotnes izaicinājumiem, festivāla laikā piedāvājot arī domu rosinošu kino repertuāru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti