Šovs «Mana dziesma» turpinās Raimonda Paula zīmē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No 8.novembra Latvijas Televīzijas (LTV) spēle "Mana dziesma" uzsāk gatavošanos Raimonda Paula 80 gadu jubilejai, sešos īpašos raidījumos pārbaudot, kādas ir latviešu zināšanas par Maestro daiļradi vairāku gadu desmitu garumā. Trīs dāmas - Elita Veidemane, Elita Patmalniece un Elita Mīlgrāve, kā arī trīs kungi - Normunds Jakušonoks, Ivo Fomins un Guntars Račs ļausies spēles azartam un mēģinās atcerēties Maestro neatkārtojamos duetus.

Visi "Mana dziesma" vienpadsmitās spēles dalībnieki ir saistīti Maestro. Elita Veidemane par viņu uzrakstījusi grāmatu "Leģenda rudenī", Elita Mīlgrāve izdod viņa mūziku un organizē krāšņus koncertus, bet kostīmu māksliniece Elita Patmalniece darinājusi ne vienu vien tērpu viņa koncertiem. Kungu komandā būs Maestro uzticamais tekstu autors Guntars Račs, cilvēks, kurš māk visas šīs dziesmas nospēlēt - Normunds Jakušonoks, kā arī viņa amata brālis, komponists un dziedātājs Ivo Fomins.

Tāpat kā iepriekš, spēles rezultāts būs atkarīgs no dalībnieku prāta asuma, labas atmiņas, roku veiklības, atjautības, veiksmes un arī šarma. Katram spēles dalībniekam ir savas stiprās puses - vienam dziedāšana, citam tekstu rakstīšana, bet māksliniecei Elitai Patmalniecei - zīmēšana. Cik ilgā laikā viņai izdosies uzzīmēt Raimonda Paula dziesmu nosaukumu un vai tiks uzstādīts jauns "Mana dziesma" ātruma rekords, kuras ir dalībnieku mīļākās un labāk zināmās Raimonda Paula duetu dziesmas, bet kuru nosaukumi ir piemirsušies, un vai Elitu trio būs stiprāks par triju kungu erudīciju, galu galā - kāpēc Normunds Jakušonoks un vienmēr tik solīdais Guntars Račs spēles laikā sāks izģērbties, to visu varēs uzzināt svētdien, 8.novembrī, plkst. 21.20 LTV1, kad ēterā būs pirmais "Mana dziesma" īpašais raidījums.

Kā vēstīts, raidījuma īpašie viesi būs pavisam jauni mākslinieki - divpadsmitgadīgā Karlīna Priedēna no Ventspils un 14 gadus vecais Valters Kriškāns no Ļaudonas. Viņus "Mana dziesma" radošā komanda satika koncertos "Mēs mīlam Raimondu Paulu", kurus kopā ar reģionu kultūras namiem septembrī organizēja kompānija "Mic Rec PM", lai dotu iespēju jauniem izpildītājiem sevi parādīt, izpildot savu mīļāko Raimonda Paula mūziku.

Kā pārsteigums spēles dalībniekiem un skatītājiem būs nedaudz piemirsta, bet ļoti skaista Maestro dziesma "Vecpilsētā" vokālās grupas "Framest" izpildījumā.

Raidījums "Mana dziesma" tiešraidē un pēc ētera skatāms LTV mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti