Siltummīles Sandas Dejus ledus aukstais izaicinājums – ziemas peldēšana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

TV raidījumu un pasākumu vadītāja Sanda Dejus bija grūti pierunājama atstāt savu komforta zonu – siltumu – un ļauties izaicinājumam: peldei ledaini aukstā ūdenī. Sanda stāsta, ka nav peldējusies jau piecus gadus, pat vasarā ūdens liekas auksts un nerosina vēlmi peldēt; sevi viņa salīdzina ar kaķi un, ja vienīgā iespēja nomazgāties būtu upe, viņa varētu pārciest ziemu arī nemazgājoties.

Sanda gan negribīgi, bet beigu beigās piekrīt izaicinājumam profesionāļa pavadībā un dodas pie Brigitas Mironovas, kas dibinājusi ''Ledus skolu'' un māca cilvēkiem, kā pareizi rūdīties un ļauties ziemas peldēm. Brigita stāsta, ka galvenie ieguvumi ir stipra veselība, imunitāte, pozitīvs garastāvoklis, jo neviens ziemas peldētājs no ūdens neizkāpj bēdīgs. Sanda, kā jau arī improvizācijas teātra “Spiediens” aktrise, smejas, ka tas viss viņai izklausās pēc alkohola.

Sanda izrādās drosmīgāka, nekā pati domā, un Brigitas pavadībā mierīgi ieiet ūdenī, klausa skolotājas ieteikumiem un no ūdens iznāk priecīga un laimīga, stāstot, ka visu laiku gaidījusi mirkli, kad pienāks viņas spēju robežas beigas, kad pati nevarēs vairs izturēt, – ģībs vai zaudēs samaņu. Bet tā tas nenotika un ir piedzīvotas sirreālas sajūtas, stāsta Dejus.

Sanda novēl visiem sevi jaunajā gadā pārsteigt, uzmanīgi, bet pārsteigt! 

LTV Jaunā gada šovs “Neiespējamā misija 2020” 

2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars bija pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Deviņas Latvijā spilgtas un aizvadītajā gadā īpaši populāras personības kopā ar īpašo misiju aģenti Māru Sleju devās piepildīt savus sen lolotos sapņus vai ļāvās kādam unikālam izaicinājumam, kas radīja galvu reibinošas izjūtas.

Misijās piedalījās aktieris un režisors Intars Rešetins, LTV žurnāliste Anete Bērtule, raidījumu vadītāja Sanda Dejus, basketbolists Kristaps Janičenoks, raidījuma “Sporta studija” vadītāji, pavārs Mārtiņš Sirmais, tenisiste Aļona Ostapenko, pianists Vestards Šimkus un arī "Youtube" personība, brazīlietis Felipe Gabriels. Kāds pārvarēja sevi, staigājot pa karstām oglēmcits slauca govi, vienam bija jālido reaktīvajā lidmašīnā, otram jārepo vai jādodas vakariņās pie prezidenta. Visa sajūtu un piedzīvojumu gamma turpmākajos stāstos! 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti