Kemerona filmu «Alita: Kaujas eņģelis» pirmizrādē Londonā uzņem pozitīvi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Lielbritānija galvaspilsētā Londonā notikusi jaunās fantastikas filmas “Alita: Kaujas eņģelis” pirmizrāde. Filmas producents,  “Titānika” un “Avatara” veidotājs Džeimss Kemerons pēc seansa pauda prieku par skatītāju pozitīvo reakciju.

“Šis bija velnišķīgs vakars. Un skatītāji filmu uzņēma patiešām labi, un šķiet, ka viņi to patiesi mīl. Tās man ir arī 20 gadus ilga ceļa beigas. Roberts [Rodrigess] pārņēma no manis stafeti pirms 2,5 gadiem un radījis velnišķīgu filmu. Es varu lepoties ar to, arī ja neesmu pats režisējis,” atzina Kemerons.

Jaunā fantastikas filma vēsta par sievieti – kiborgu, kura pamostas dīvainā pasaulē un nespēj atcerēties pagātni. Viņa sāk to iepazīt, atklāj sevī iepriekš slēptās kaujas spējas un spiesta iesaistīties cīņā pret ļaunumu. 

Alitu atveido aktrise Roza Salazara, un lomas veidošanā bija iesaistīta arī populārā angļu dziedātāja Dua Lipa. Tomēr kritiķi ir vienisprātis, ka lielākā loma filmas veidošanā bija režisoram Robertam Rodrigesam.  “Grēku pilsētas” radītājam ir izteiksmīga kino valoda un viņš spēj radīt aizraujošu sižetu.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti