Kultūrdeva

"Kultūrdeva"

Kultūrdeva

Kultūreksperte iesaka simfonijas un kino internetā, kā arī starošanu mājās-

Kad kultūrizklaidi turpina fanātiķi

Fanātiķus krīze nesalauzīs. Andrejs Alens izzina, kā sokas pasākumu rīkotājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Šonedēļ pabiju uzņēmuma “GaCo” pašā sirdī – milzīgajā noliktavā, kurā glabājas ārprātīgs daudzums aparatūras, kuru izmanto pasākumu skaņošanā un gaismošanā.

"Kultūrdeva" ar Andreju Alenu

Ir forši, kad cilvēkā tieksme izzināt apvienojas ar elastīgu pielāgoties spēju. Šāda kombinācija arī dzen mani pa pasauli. Esmu ceļotājs, aktieris un tagad ar prieku arī televīzijas darbinieks. LTV “Kultūrdevā” man ir dota iespēja apmeklēt dažādus kultūras notikumus, izrādes, izstādes, festivālus un padalīties ar iespaidiem plašāk.

No vismazākās jubilejas svinēšanas pašu dārzā līdz grandioziem šoviem krastmalā – viens zvans Gatim Kidalam, un pieredzējusī komanda ir ceļā. Pats uzņēmuma dibinātājs Gatis Kidals mani izvadā ekskursijā, izrādīdams iespaidīgo “kolekciju”.

“Bieži, kad skaņojam slavenas ārzemju grupas, kuras šeit ieradušās ar koncertiem, mākslinieki brīnās – no kurienes jums tik mazā valstī tik retas un augstas klases skaņu iekārtas?”

Uz ko Gatis Kidals smaida – mēs šeit esam fanātiķi.

Ar ko, manuprāt, mums ir ļoti paveicies. Grūti gan šobrīd klājas visai šovbiznesa nozarei, pasākumu rīkošanu īpaši skarot, bet pozitīvais gars, kuru izstaroja gan “GaCo” vadošā komanda, gan arī pasākumu rīkotāji “Ideju laboratorija” Gunta Ērgļa-Lāča personā, man iedvesa daļēju mieru. Šie vīri zina, ko viņi dara, un tik viegli viņus krīze nesalauzīs!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti