Laikmeta izaicinājumi. «Dizaina pastaigas» videomateriāli būs pieejami digitāli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Aizvadītajā nedēļā norisinājās "Dizaina pastaiga" – lielākais dizaina nozares pasākums, kas veltīts pandēmijas tēmai un tās radīto izaicinājumu risināšanai. Ņemot vērā valstī esošo situāciju, lai pasākums sasniegtu pēc iespējas lielāku auditoriju, šogad video no "Dizaina pastaigas" pieturpunktiem pakāpeniski no 25. oktobra būs pieejami arī "SEGD Riga Chapter" profilā, sociālajā vietnē "Youtube", informēja rīkotāji.

“Dizaina pastaiga: Laikmeta izaicinājumi” – tā bija viena intensīva diena, kuras laikā tika aktualizēts jautājums, kā dizainu var izmantot mūsu dzīves uzlabošanai Covid-19 laikā, daloties gan ar praktiskām, gan teorētiskām zināšanām diskusijās, semināros, ekskursijās un radošās darbnīcās. Piecos pieturpunktos speciālisti – izglītības, pilsētplānošanas, muzeju, komunikācijas, arhitektūras, dizaina un pat psiholoģijas, kā arī antropoloģijas eksperti dalījās pieredzē par publiskās vides pielāgošanu pandēmijas laika noteikumiem.

Dizaina darbnīcu laikā apmeklētāji praktiski iesaistījās dažādu problēmu risināšanā un scenāriju modelēšanā. Reaģējot uz ievērojamo interesi, šogad ir ieplānota vēl noslēdzošā Dizaina pastaigas darbnīca “Laikmeta izaicinājumi”, kas norisināsies 26. novembrī pulksten 10.00-13.00 un kurā tiks apskatīti starptautiski pandēmijas risinājumu piemēri no Austrālijas, Islandes, ASV, Igaunijas, Latvijas un izmantoti jaunu risinājumu radīšanai. Pieteikšanās [email protected].

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti