TESTS: Ukrainiete Anastasija izaicina – vai zini par latviešu virtuvi to pašu, ko viņa?

Savas dienasgrāmatas 5. sērijā ukrainiete Anastasija izmēģināja latviešu ēdienus, un visvairāk pie sirds viņai gāja aukstā zupa, pelēkie zirņi ar speķi, Jāņu siers un sautētie kāposti. Aklās degustācijas laikā Anastasija uzzināja daudz interesantu faktu un guva daudz atziņu par mūsu virtuvi, tādēļ viņa vaicā saviem sekotājiem – jūs arī to zinājāt?

Par ukrainietes Anastasijas dienasgrāmatu:

Anastasija ir no Ukrainas galvaspilsētas Kijivas. 24. februārī, kad Krievijas karaspēks iebruka Ukrainā, viņas dzīve tāpat kā citiem Ukrainas iedzīvotājiem sagriezās kājām gaisā. Tobrīd viņa bija Krievijā, kur piedalījās raidījuma filmēšanā. 3. martā Anastasija no Krievijas devās uz Latviju. Te viņa Latvijas Televīzijas jauniešu satura platformas "16+" dienasgrāmatu sērijā atklāj stāsta mums par Latviju no sava skatupunkta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt