Es mīlu ēdienu!

Es mīlu ēdienu. 2. sērija

Es mīlu ēdienu!

«Es mīlu ēdienu» 5. sērija

«Es mīlu ēdienu» 4. sērija

Persiku deserts - «Es mīlu ēdienu» recepte

Restorāna “Casa Nostra” īpašnieki Sandra un Adriano uzaicinājuši "Es mīlu ēdienu" vadītāju Ilzi Jurkāni uz savām mājām Valmierā, lai īsti itāliskā garā un ar ģimenes sajūtu gatavotu persiku desertu. Te recepte. 

Sastāvdaļas:

  • 150 g  itāļu cepumi ar mandelēm "Amaretto"
  • 50 ml "Amaretto" liķieris
  • 3 persiki
  • 2 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 2 ēdamkarotes sviesta

Lieliski saderēs ar: Jacobs Creek Shiraz Cabanet sarkanvīnu

Pagatavošana:

  1. 3 persikus pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus, un nedaudz izgrebj grumbuļaino daļu, lai būtu vieta pildījumam. 
  2. Izgrebto mīkstumu liek bļodiņā. Pievieno saberztus cepumus  un "Amaretto" liķieri, samaisa kopā viendabīgā masā.
  3. Iegūto masu pilda persiku laiviņās (tā, lai ir pilns un nedaudz ar kaudzīti)
  4. Pa virsu uzber brūno cukuru, lai cepoties tas karamelizētos. Visbeidzot katrai ‘kūciņai’ pa virsu uzliek piciņu sviesta. 
  5. Cep 180 grādos 30 min. un būs gatavs! Izņem no krāsns un pasniedz atdzesētus.  Labi der klāt saldējums vai saputots putukrējums.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Virtuve
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti