Ralfs gatavo

Mikseris

Ralfs gatavo

Ralfs gatavo 3. sērija

Kā top kūka

Tā top grezna kūka! Konditori meistarstiķus izrāda bērniem

Dzimšanas dienās cep kūkas, ja Latvijas dzimšanas dienai vēlaties skaistu kūku, iedvesmojieties no meistariem – te profesionāli konditori bērniem izrāda kūku cepšanas un rotāšanas knifus un noslēpumus.

Raidījuma “Ralfs gatavo” pavāri Ralfs un Martins dodas pie īstiem kūku meistariem izzināt kūku gatavošanas noslēpumus. Konditore Baiba skaidro, ka  kūku sastāvdaļas ir biskvīts, ko taisa no olām un miltiem, krēms un ogas.

Īstiem kūku meistariem virtuvē ir dažādi palīgi – gan aparāti, kas atvieglo roku darbu, gan speciāli rīki, kas paredzēti kūku cepšanai un dekorēšanai.

Kamēr cep biskvītu, figūriņu meistare Gunta māca mazajiem pavāriem, kā no cukura masas un krāsvielām  pagatavot dažādas figūriņas kūkas dekorēšanai.

“Es nemaz nezināju, ka ir ēdams plastilīns un ēdama līme, “ saldo figūriņu veidošanu komentē pavārs Martins.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt