Ralfs gatavo

"Ralfs gatavo". Cūku pupas un brauniji

Ralfs gatavo

Ralfs gatavo. Burkāni un kečups

Kā top kūka

Tā top grezna kūka! Konditori meistarstiķus izrāda bērniem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dzimšanas dienās cep kūkas, ja Latvijas dzimšanas dienai vēlaties skaistu kūku, iedvesmojieties no meistariem – te profesionāli konditori bērniem izrāda kūku cepšanas un rotāšanas knifus un noslēpumus.

Raidījuma “Ralfs gatavo” pavāri Ralfs un Martins dodas pie īstiem kūku meistariem izzināt kūku gatavošanas noslēpumus. Konditore Baiba skaidro, ka  kūku sastāvdaļas ir biskvīts, ko taisa no olām un miltiem, krēms un ogas.

Īstiem kūku meistariem virtuvē ir dažādi palīgi – gan aparāti, kas atvieglo roku darbu, gan speciāli rīki, kas paredzēti kūku cepšanai un dekorēšanai.

Kamēr cep biskvītu, figūriņu meistare Gunta māca mazajiem pavāriem, kā no cukura masas un krāsvielām  pagatavot dažādas figūriņas kūkas dekorēšanai.

“Es nemaz nezināju, ka ir ēdams plastilīns un ēdama līme, “ saldo figūriņu veidošanu komentē pavārs Martins.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti