Šokolāde, cepumi, zefīrs! Atklājam piknika sezonu

Šis kārums ir gards, bet vislieliskākā ir darbošanās, dažādu recepšu īstenošana un pats process. Protams, vislabāk šādus, tā saucamos maršmelovu cepumus gatavot ugunskurā vai uz grila, bet ne mazāk gardi sanāk cepeškrāsnī.

Nepieciešams:

  • Maršmelova zefīri.
  • Cepumi (izvēlaties mazāk saldus).
  • Šokolāde.

Pagatavošana: Uz katra cepuma uzliek gabaliņu šokolādes. Maršmelova zefīru uzdur uz iesma un ugunskurā vai uz grila apcep nedaudz brūnu, tad karstu liek uz šokolādes. Uz karstā zefīra uzliek vēl vienu cepumu. Viegli saspiež. Nedaudz pagaida, lai šokolāde izkūst.

Uzmanīgi! Zefīri ir karsti, tos nevajag ņemt rokās!

Variants: Izvēlas cepumus ar šokolādes pārklājumu – piemēram, "Selgas" cepumus ar šokolādes glazūru vienā cepuma pusē. Tad uz tās puses, kura pārklāta ar šokolādi, uzliek karsto zefīru, virsū otru cepumu ar šokolādes pusi uz zefīra.

Šokolādes vietā var izmantot dažādas šokolādes masas.

Dažādas idejas maršmelovu un cepumu gatavošanai:

0 komentāri
Pievienot komentāru
Komentēt vari ar kādu no saviem sociālajiem profiliem
Vecāki un bērni
Dzīve & Stils
Jaunākie
Populārākie
Interesanti