Kas notiek 20 gadus kopš Latvijas iestāšanās Eiropas Savienībā?

Inna Šteinbuka, Uldis Biķis, Gatis Krūmiņš, Miks Muižarājs, Laura Groza, Fransisko Havjers Fernandess Kruzs, Imants Miezis

Jānis Domburs 8.maijs, trešdiena 21:15
Spilgtākie video
Diskusija par Valsts prezidenta lomu valdības tapšanā un valsts attīstībā
Diskusija par Valsts prezidenta lomu valdības tapšanā un valsts attīstībā
Trešdien, 16. novembrī, diskusijā par valsts attīstības priekšnoteikumiem, kā arī politiķu un sabiedrības lomu piedalās informācijas tehnoloģiju uzņēmuma "Accenture Latvia" vadītājs, fonda atvērtai sabiedrībai "DOTS" valdes priekšsēdētājs Maksims Jegorovs, Latvijas Kultūras akadēmijas rektore Rūta Muktupāvela, Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes profesors Ivars Austers un zvērināts advokāts, Latgales kongresa lēmumu izpildes padomes priekšsēdētājs Agris Bitāns.
Jānis Domburs intervē Valsts prezidentu Egilu Levitu
Jānis Domburs intervē Valsts prezidentu Egilu Levitu
Trešdien, 16. novembrī, diskusijā "Kas notiek ar Valsts prezidenta lomu valdības tapšanā un valsts attīstību?" Jānis Domburs sarunājas ar Valsts prezidentu Egilu Levitu, lai noskaidrotu viņa pieeju jaunās koalīcijas veidošanā, skatījumu uz atbildības lomu sadali un jaunu politisku amatpersonu ieviešanu ministrijās, kā arī centienus panākt, lai Latvija pārvarētu atpalicību no Lietuvas un Igaunijas, šādi kļūstot drošāka, konkurētspējīgāka un labāk pārvaldīta.