Kas notiek ar “Jaunās Vienotības” finanšu skandāliem un partiju kontroli?

Arvils Ašeradens, Signe Jantone, Ineta Cīrule, Amīlija Raituma, Iveta Kažoka, Renārs Kadžulis, Gunārs Kūtris, Edgars Tavars

Jānis Domburs 24.aprīlis, trešdiena 21:15
Spilgtākie video
«Kas notiek Latvijā?» – ekspremjeri un vērotājas vērtē Kariņa valdības veikumu
«Kas notiek Latvijā?» – ekspremjeri un vērotājas vērtē Kariņa valdības veikumu
Teju divus no trim savas darbības gadiem Krišjāņa Kariņa valdība aizvadījusi "pandēmijas zīmē". 26. janvārī "Kas notiek Latvijā?" studijā divi bijušie Ministru prezidenti – Ivars Godmanis un Māris Kučinskis kopā ar Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes fakultātes docenti Leldi Metlu-Rozentāli un Rīgas Stradiņa universitātes Psihosomatiskās veselības un psihiatrijas katedras asociēto profesori Guntu Ancāni vērtēja Kariņa valdības paveikto un nepaveikto. 
«Kas notiek Latvijā?» diskusija par ASV un NATO sarunām ar Krieviju
«Kas notiek Latvijā?» diskusija par ASV un NATO sarunām ar Krieviju
12. janvārī Briselē notika NATO un Krievijas padomes sēde, kas bija viens no vairākiem sarunu formātiem, kuros šonedēļ tiek apspriesti karadarbības draudi Ukrainā un  Krievijas pieprasītās "drošības garantijas".  Diskusijai tiešraidē no Briseles pievienojās Latvijas vēstnieks NATO Edgars Skuja, bet studijā klātienē par Rietumu un Krievijas attiecībām diskutēja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), Saeimas Nacionālās drošības komisijas vadītājs Māris Kučinskis (ZZS), šīs pašas komisijas deputāti Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Valērijs Agešins ("Saskaņa"), kā arī NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts un militārā bloga "varabungas.camp" autors, NBS rezerves kapteinis Mārtiņš Vērdiņš. 
«Kas notiek Latvijā?» politiķu diskusija par SAB direktora izraudzīšanos
«Kas notiek Latvijā?» politiķu diskusija par SAB direktora izraudzīšanos
12. janvārī, dienā, kad Saeimas Nacionālā drošības komisija lēma par Egila Zviedra kandidatūru Satversmes aizsardzības biroja direktora amatam, raidījuma "Kas notiek Latvijā?" diskusijā četri šīs komisijas deputāti vērtēja gan specdienesta direktora kandidatūru, gan biroja līdzšinējo darbību, gan uzdevumus nākotnē.