Kas notiek ar plāniem par Latvijas ekonomikas attīstību?

Arvils Ašeradens, Viktors Valainis, Ilze Indriksone, Ainārs Šlesers, Andris Bite, Artūrs Zeps. Dalībnieku saraksts tiek papildināts.

Jānis Domburs 15.maijs, trešdiena 21:15
Spilgtākie video
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par energoresursu cenas pieauguma iemesliem un atbalsta risinājumi...
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par energoresursu cenas pieauguma iemesliem un atbalsta risinājumiem
Trešdien, 1. decembrī, dažas dienas pēc tam, kad elektroenerģijas cena “Nordpool” biržā sasniedza līdz šim nepieredzētu rekordu, raidījumā “Kas notiek Latvijā?” notika diskusija par energoresursu cenu pieauguma iemesliem, politikas veidotāju līdz šim ieviesto atbalsta pasākumu efektivitāti un par to, kādi politiski lēmumi vēl būtu jāpieņem, lai mazinātu cenu kāpuma ietekmi uz ekonomiku un mājsaimniecībām. Par enerģētikas politiku atbildīgo Ekonomikas ministriju diskusijā pārstāvēja valsts sekretāra vietnieks enerģētikas jautājumos Edijs Šaicāns, tajā piedalījās arī “Latvenergo” valdes priekšsēdētājs Guntars Baļčūns, “Latvijas gāzes” valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis, Latvijas Reģionu apvienības valdes priekšsēdētājs Edvards Smiltēns un enerģētikas nozares lietpratējs Kaspars Osis.   
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par viltotajiem Covid-19 sertifikātiem
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par viltotajiem Covid-19 sertifikātiem
LTV raidījums “Aizliegtais paņēmiens” šonedēļ publiskoja eksperimenta rezultātus, kas liecina – Latvijā ir iespējams ne tikai nevakcinējoties iegūt sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19, bet arīdzan tikt pie Covid-19 izslimošanas sertifikāta, šo kaiti nemaz nepārslimojot. 1. decembrī diskusijā par šo tematu raidījumā “Kas notiek Latvijā?” piedalījās “Aizliegtā paņēmiena” vadītājs Guntis Bojārs, Nacionālā veselības dienesta direktors Āris Kasparāns un Valsts policijas Rīgas reģiona policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks, Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Juris Staļģevics.
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par Covid-19 ierobežojumiem darba attiecībās
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par Covid-19 ierobežojumiem darba attiecībās
Kopš 15. novembra, tas ir, tā dēvētās mājsēdes beigām Latvijā valsts un pašvaldību sektorā, tajā skaitā arī kapitālsabiedrībās var strādāt tikai cilvēki, kam ir sadarbspējīgs sertifikāts, kas apliecina Covid-19 izslimošanu vai vakcinēšanos pret šo slimību. “Kas notiek Latvijā?” 17. novembrī iztirzāja šīs prasības tiesiskās un ekonomiskās sekas. Diskusijā klātienē piedalījās Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas vadītājs Juris Rancāns (JKP), Latvijas Tiesnešu biedrības valdes loceklis, Zemgales apgabaltiesas priekšsēdētājs Juris Siliņš un Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents Normunds Grinbergs. Attālināti diskusijā piedalījās Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, zvērināti advokāti Aldis Alliks un Linda Reisa, kā arī Liepājas domes deputāte Ludmila Rjazanova un Pāvula Jurjāna mūzikas skolas klavierskolotāja Vija Rumpāne.
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par valsts budžeta projektu
«Kas notiek Latvijā?» – diskusija par valsts budžeta projektu
Valsts parāda pieaugums, tā dēvētās deputātu kvotas, valdošās koalīcijas partiju un opozīcijas deputātu loma valsts budžeta likuma pieņemšanas procesā – šie ir daži no jautājumiem, kurus 17. novembrī “Kas notiek Latvijā?” apsprieda Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdis Mārtiņš Bondars (A/P!), Rihards Kozlovskis (JV), Uldis Augulis (ZZS) un Vjačeslavs Dombrovskis.