Rīta Panorāma

Samoilovs: Neviens negaidīja, ka būs šāda sezona

Rīta Panorāma

Ģenerālprokurors: Noziegumu skaits samazinājies par 8,15%

Vilks: Vairs nevēlos dzirdēt ierosmes nodokļu un nodevu sfērā

Vilks: Vairs nevēlos dzirdēt ierosmes nodokļu un nodevu sfērā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Lai arī politiķu priekšlikumi nākamā gada valsts budžeta izveidē pirms galīgā lasījumā, visticamāk, būs, finanšu ministrs Andris Vilks uzsver, ka vairs negrib neko dzirdēt par jaunām ierosmēm nodokļu un nodevu jomā.

„Tas ir jautājums, cik liels būs apjoms," par iespējamajiem ierosinājumiem pirms galīgā lēmuma Saeimā par valsts budžeta pieņemšanu sacīja Vilks. „Es negribētu runāt par jauniem nodokļiem un nodevām," piebilda ministrs.

Vilks arī atgādināja jau iepriekš pausto, ka šogad bijusi sajūta, ka Saeimas vēlēšanas teju, teju būs. Kaut gan tās ir gaidāmas nākamajā gadā, politiķu ierosinājumi brīžiem bijuši nereāli izpildāmi. Piemēram,  daudzi apvienības„Saskaņas centra" ierosinājumi bijuši neizpildāmi. „Nav reāli. Lielākas algas, pabalsti (..) Tas prasa milzīgus līdzekļus," sacīja Vilks.

Ziņots, ka Saeima ceturtdien valsts budžetu pieņēma pirmajā lasījumā. Otrajā un galīgajā lasījumā parlaments to grasās darīt novembra sākumā. Budžeta projekts gan izpelnījis dažādus vērtējumus – daļa to sauc par attīstības budžetu, citi par tādu, kas nav orientēts uz cilvēku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti