Par «Rīgas siltuma» valdes locekli ievēl Ušakova padomnieka znotu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Par AS „Rīgas siltums” (RS) valdes locekli trešdien ievēlēts Rīgas mēra padomnieka Ērika Teilāna znots Jevgeņijs Korols, vēsta uzņēmums.

Korola galvenais uzdevums būs darbi, kas saistīti ar jauno Energoefektivitātes direktīvu, ziņo RS. Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (''Saskaņa'') Latvijas Radio apgalvoja, ka tas esot apzināts lēmums. "Jaunais valdes loceklis tai skaitā stiprinās sadarbību ar galveno "Rīgas siltuma" klientu - SIA "Rīgas namu pārvaldnieks," kā arī ar citiem apsaimniekotājiem," sacīja Ušakovs.

"Lursoft" dati liecina, ka amatu RNP valdē Korols atstāja šī gada 11.maijā pēc paša vēlēšanās.

Korols ir ieguvis profesionālo maģistra grādu Rīgas Tehniskajā universitātē – siltumenerģētikā un siltumtehnikā, kā arī profesionālo maģistra grādu Banku augstskolā.

Korola vārds medijos izskanēja 2013.gada jūlijā saistībā ar viņa kļūšanu par „Rīgas namu pārvaldnieka” (RNP) valdes locekli. Vēl 2012. gada sākumā Korols bija tehniķis, taču tad kļuva par Tehniskās pārvaldes direktoru un pēc tam jau par RNP valdes locekli.

Savukārt RS valdē darbu turpinās tās priekšsēdētājs Normunds Talcis, kā arī valdes locekļi Uģis Osis, Biruta Krūze, kā arī no jauna pārvēlētais Raivis Elliņš. Darbu RS valdē pārtraucis Aigars Cīrulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti