Majors: «Kings of Leon» būs kārtīgs lielizmēra koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Trešdienas vakarā Mežaparka Lielajā estrādē savas karjeras vērienīgāko šovu sniegs  viena no populārākajām ASV rokgrupām pasaulē „Kings of Leon”.

Grupas aptuveni 26 dziesmu garajā programmā ietilpst gan mūziķu jaunākā albuma skaņdarbi, gan populārākās kompozīcijas no iepriekšējiem albumiem.

Koncertaģentūras „Positivus Music” vadītājs Ģirts Majors uzsver, ka „Kings of Leon” koncerts būs varens gan satura, gan vizuālo efektu ziņā.

„Ir prieks, ka pa ilgiem laikiem Rīgā atkal atgriežas tādas Baltijas mēroga ārzemju grupas lielkoncerts, un tā ir amerikāņu grupa „Kings of Leon”, kura jau daudzus gadus ļoti aktīvi skan visās radiostacijās un Latvijas klausītāji ļoti labi to zina. Kā paši grupas dalībnieki saka, tad šī ir viņu grandiozākā koncerttūre viņu 15 gadu pastāvēšanas vēsturē. Tā nebūs tikai viņu mūzika, bet tās būs arī ļoti iespaidīgas video, gaismu un specefektu piedevas. Tas būs kārtīgs lielizmēra koncerts,” stāsta Majors.

Grupas koncertu iesildīs britu grupa "The Horrors", kuras 2009.gada albumu žurnāls "New Musical Express" ierindoja pirmajā vietā un kuru varēs dzirdēt arī šīgada festivāla "Positivus" apmeklētāji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti