Andreja Upīša muzejā notiks «Literārās akadēmijas» lasījumi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Andreja Upīša memoriālajā muzejā Rīgā notiks Literārās akadēmijas 2018. gada prozas meistardarbnīcas vadītāja un absolventu lasījumi “Vakarlēpju uzlidojums”, informēja muzeja pārstāvji. 

Savus vēl nepublicētos darbus vai to fragmentus lasīs meistardarbnīcas praktisko nodarbību vadītājs rakstnieks Osvalds Zebris, kā arī viņa sekotāji Svetlana Amberga, Ilze Andresone, Arnis Kauķis, Rute Kārkliņa, Zane Lagzdbertmane, Iluta Puzāne, Aiva Sīle, Laura Vinogradova un Liega Vītola. Par muzikālajām pauzēm parūpēsies ģitārists Mārcis Bogdanovs.

Osvalds Zebris ir trīs grāmatu autors, ar rakstniecību nodarbojas kopš 2007. gada. Par romānu “Gaiļu kalna ēnā” 2017. gadā saņēma Eiropas Savienības Literatūras balvu. 

''Literārā akadēmija'' ir Latvijas Rakstnieku savienības un Literārās izglītības un jaunrades atbalsta centra kopīgi veidota kultūrizglītības programma, kas kopš 2003. gada īsteno ar rakstnieku profesionālās meistarības celšanu saistītus projektus. 

Ik gadu programmas projekti aptver ap 300 dažāda vecuma un profesionālās sagatavotības autorus (meistardarbnīcu un semināru dalībniekus vai individuālu konsultāciju saņēmējus) un 70 profesionālus literatūras darbiniekus (konkursu žūriju, konsultantus, meistardarbnīcu vadītājus, lektorus un recenzentus). 

Lasījumi notiks 20. martā pulksten 18.30 Andreja Upīša memoriālajā muzejā Rīgā (Brīvības ielā 38–4),  ieejas maksa 2 eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti