Rīta Panorāma

Topošie zemessargi mācībās: Grūti, bet izturēsim

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Šausmu filma ASV kino "topa" pirmajā vietā

Šausmu filma «Ielūgums» ASV kino topa pirmajā vietā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pirmo vietu skatītāko filmu topā Ziemeļamerikā šajā nedēļas nogalē ieņēma šausmu filma "Ielūgums". Tā uz otro vietu nobīdīja līdzšinējo līderi – komisku asa sižeta lenti par kādu gangsteri ar Bredu Pitu galvenajā lomā – "Ložu vilciens".

"Ielūgums" nedēļas nogalē nopelnīja 7 miljonus dolāru, un tas šovasar ir vājākais rezultāts līderei. Taču rezultāts nav slikts, ja ņem vērā, ka lentes veidošana izmaksāja tikai apmēram 10 miljonus dolāru.

Režisore un scenārija līdzautore ir Džesika M. Tompsone, bet galveno lomu atveido seriālā "Troņu spēle" iepazītā Natālija Emanuela. Filma "Ielūgums" ir stāsts par kādu jaunu sievieti, kas pēc mātes nāves ar DNS testa palīdzību uzzina par saviem radiniekiem. Jaunatklātā ģimene varoni ielūdz uz bagātīgām kāzām Anglijas laukos, kur viņu savaldzina seksīgais un dižciltīgais namatēvs. Sākotnējo prieku drīz nomaina bailes, jo Īvija atklāj ģimenes noslēpumu pilno vēsturi un nodomus, kas slēpjas aiz jauno radinieku grēcīgās izšķērdības. Drīz viņai nākas cīnīties par izdzīvošanu.

Kritiķu un skatītāju atsauksmes par lenti ir mērenas, jo, neraugoties uz interesanto galveno varoni un zināmu svaigumu, filmas sižets tomēr ir pārāk paredzams. Taču šī žanra cienītājiem tā varētu patikt.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti