Pirmizrādi piedzīvo filma par narkotiku varā nonākušu vieglatlētu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Šonedēļ kinoteātrī „K.Suns” pirmizrādi piedzīvos studijas EDART.TV filma “Caur adatu”, kas stāsta par Latvijas vieglatlētu, vārdā Edijs, kurš nonācis narkotiku atkarībā.

Dokumentālā filma “Caur adatu” seko bijušā Latvijas vieglatlēta, vārdā Edijs, ikdienai. Tā ir otrā nekomerciālā interneta kino EDART.TV filma par narkotikām. Viens no filmas veidotājiem Artūrs saka, ka filmēt nebija viegli. 15 minūtes atrasties kopā ae Ediju šķiet kā vesela mūžība - tik nepatīkami tur būt, tā atmosfēra.

Decembra vidū Latvijas Televīzijas raidījums „De facto” stāstīja par legālajām narkotikām un intervēja filmas “Legālais dūms” autorus Edgaru un Artūru. Filmas pirmie kadri tika uzņemti pavisam nejauši, filmējot EDART.TV ierasto tēlu - muzikantu un, kā Artūrs saka, „jautrīti” bezpajumtnieku Mārtiņu Gricmani.

“Legālais dūms” kanālā "Youtube" divu mēnešu laikā ir savācis 50 000 skatījumu. Un tagad prieks, ka “Legālo dūmu” izmanto arī skolās.

Šonedēļ puiši piedzīvo savas otrās dokumentālās filmas “Caur adatu” lielo pirmizrādi kinoteātrī „K.Suns”, un filma būs skatāma tieši mēnesi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti