Dzimšanas gads: 2001

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Balvu novads

Partijas piederība: Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Sniegt lielāku atbalstu un atvieglojumus nodokļu sfērā Latvijā tapušiem uzņēmumiem. Kā arī sniegt šiem uzņēmumiem prioritātes izvēli valsts iepirkumos un konkursos, tādejādi veicinot Latvijas uzņēmumu ekonomisko un profesionālo izaugsmi.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Latvijas ekonomiskā izaugsme visos tās reģionos, darba tirgus vienmērīgu attīstību un sadarbības veicināšana ar Baltijas kaimiņvalstīm. Latvijas iedzīvotāju demogrāfiskais pieaugums / mazināts emigrējošo latviešu skaits.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Kā prioritāti likt ilgtspējīgu nevis momentānu attīstību. Jauniem lēmumiem veikt informatīvos paziņojumus, kuri paskaidro to pamatojumu un sagaidāmos rezultātus. Katram pilsonim noteikt obligātu piedalīšanos vēlēšanās.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Vidējā Balvu Valsts ģimnāzija 2020 Vispārējā vidējā izglītība
Darbavieta Amats
Rīgas Tehniskā Universitāte Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātes, Medicīnas inženierijas un fizikas programmas 3.kursa students
Jaunumi