Dzimšanas gads: 1981

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Siguldas novads

Partijas piederība: Esmu politiskā partijas Vienotība biedrs.

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Pasākumu komplekss ar mērķi veicināt jaunu cilvēku piesaisti laukiem, veicinot tur uzņēmējdarbības attīstību un dzīvojamā fonda paplašināšanu. Ir jāatvieglo būvniecības birokrātija jānodrošina kvalitatīvas izglītības un kultūras dzīves pieejamība.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
Viens no maniem mērķiem ir veicināt, lai šajos gados tiktu noasfaltēts vai vismaz iekļauts plānā valsts nozīmes autoceļš Garkalne – Alauksts posmā no Mālpils līdz Vecpiebalgai. Tas dos jaunas iespējas attīstīties teritorijām, caur kurām iet šis ceļš.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Ir jāveicina izpratne, ka pati sabiedrība ir valsts. Valdībai un iedzīvotājiem nav jābūt pretējām pusēm, starp kurām ir plaisa, bet gan sabiedrotajiem, jo tieši tā – vienotībā – iespējams kopumā attīstīties un pārvarēt dažādus šā brīža izaicinājumus
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Latvijas Lauksaimniecības universitāte 2004 Sociālo zinātņu grāds ekonomikā, specializācija - Reģionālā attīstība
Darbavieta Amats
ZS Plakupu Īpašnieks
Jaunumi