Dzimšanas gads: 1981

Pilsonība: Latvija

Dzīvesvieta: Tukuma novads

Partijas piederība: Latvijas Zaļā partija

1 Kāda būs mana kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko es ar to gribu panākt?
Mana pirmā un aktuālākā iniciatīva parlamentā būs aktīvāka sabiedrības iesaistīšana valsts aizsardzībā. Īpašu uzmanību pievēršot tai sabiedrības daļai, kurai civilā kārtā valsts ir uzticējusi glabāt ieročus, kuri ir pielīdzināmi armijas ieročiem.
2 Kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem būs jābūt sasniegtiem pēc 4 gadiem, lai es būtu gandarīt-s/a par Saeimā paveikto?
No 22 tūkstošiem Latvijas mednieku, Valsts aizsardzības praktisko iemaņu apgūšanā iesaistīti vismaz 5000 cilvēku, kuri ieņemamo amatu, vecuma vai citu objektīvu iemeslu dēļ nevar aktīvi piedalīties zemessardzes vai armijas rezervistu rindās.
3 Ko es gribu mainīt Latvijas politiskajā kultūrā, lai sabiedrības uzticēšanās Saeimai nebūtu viena no zemākajām starp institūcijām?
Sabiedrisko organizāciju aktīvistiem, cilvēkiem, kuri ārpus savas profesionālas darbības iesaistās dažādās organizācijās, ir jākļūst par politisko partiju aktīviem biedriem un nepastarpināti jāpiedalās politikas veidošanā.
Iegūtā izglītības pakāpe Izglītības iestāde Gads Specialitāte
Augstākā Informācijas Sistēmu Menedžmenta augstskola 2006 Uzņēmējdarbības vadības profesionālais maģistra grāds (MBA)
Augstākā Informācijas Sistēmu Menedžmenta augstskola 2004 Uzņēmējdarbības vadība - Augstākā izglītība, piektais profesionālās kvalifikācijas līmenis
Darbavieta Amats
“Eye Roll” SIA Valdes loceklis
“Latvijas Mednieku savienība” biedrība Valdes loceklis
“Latvijas Šaušanas federācija” biedrība Valdes loceklis
“Linda 1” SIA Projektu vadītājs
“Mednieku klubs Ramaņi” biedrība Valdes loceklis
“Vienotā Zemgale” biedrība Valdes loceklis
Jaunumi