Igaunijas fonds par 74,5 miljoniem eiro iegādājas «Domina Shopping» centru Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Igaunijas fonds “EfTEN” par 74,5 miljoniem eiro no “KanAm Grund Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH” iegādājas Rīgas tirdzniecības centru “Domina Shopping”, liecina kompānijas paziņojums.

Tas bija sešu mēnešu darba rezultāts, norādīja “EfTEN Capital” vadītājs Viljars Arakass.  

 74,5 miljonu eiro vērtais “Domina” darījums ir lielākais ieguldījums fonda “EfTEN” vēsturē, Tas ir jau astotais “EfTEN Capital SIA” ieguldījums Latvijā.  “Domina Shopping” iegādi finansēja “Nordea bank”.

“Domina Shopping” tirdzniecības centrs ar 120 000 kvadrātmetru lielu platību ir otrs lielākais tirdzniecības centrs Rīgā, tajā ir vairāk nekā 160 veikali. Tā celtniecība pabeigta 2006.gadā.  

Pagājušajā nedēļā mazumtirgotājs “Rimi Latvia” ir noslēdzis nomas līgumu par telpu īri tirdzniecības centrā “Domina Shopping”, vienojoties ar tirdzniecības centra jauno īpašnieku, kurš ietilpst Igaunijas nekustamo īpašumu fonda “EfTEN” grupā, informēja lielveikalu tīkla pārstāvji.

“Pagaidām vēl nav iespējams precizēt, kad apmeklētāji tirdzniecības centrā “Domina Shopping” varēs sākt izmantot “Rimi” hipermārketa priekšrocības, jo šobrīd pēc dokumentu iesniegšanas mums vēl jāsaņem oficiālā atļauja no Konkurences padomes - šādos gadījumos izvērtējums var aizņemt gana ilgu laiku," skaidroja “Rimi Latvia” nekustamo īpašumu un mazumtirdzniecības tīkla attīstības direktors Didzis Kirstuks. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti