Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Dr. Raimondu Karlu

Rīta Panorāma

Ugunsgrēks Rūjienas ielā lokalizēts

Intervija ar Uldi Rudaku un Eviju Vēberi

Festivālā «Kartupeļpalma» uzstāsies 17 grupas un solomākslinieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Nacionālajā botāniskajā dārzā Salaspilī 13. jūlijā notiks festivāls "Kartupeļpalma", kurā piedalīsies 17 grupas un solomākslinieki.

Festivāla rīkotāji jau pērn izdomājuši, ka festivālam jāpiešķir numurs. Šogad tas ir numurs 58, bet nākamgad būs atpakaļejošā secībā - 57, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" stāsta festivāla programmas veidotājs, pazīstamais mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks.

Festivālā "Kartupeļpalma" uzstāsies "Alis P", "Voiceks Voiska", "Martas asinis", "Fuck Art", "Nikto", Evija Vēbere, "Zig Zag", "Ezeri", Helēna Kozlova, "Sigma", "Waterflower", "Rūsa", "Zāle", Simons Krasts ("Mazo smirdīgo kociņu" līdera soloprojekts), "Das Sonntags Legion", "Pamirt" ("Eschatos" vokālistes Kristiānas Kārkliņas soloprojekts) un "Krāsa".

"Cilvēki to sauc par alternatīvās mūzikas festivālu, jo tās grupas, kas piedalās, ja ņemam pēc "Zelta mikrofona" vērtēšanas kritērijiem, būtu alternatīvās mūzikas kategorijā," skaidro Rudaks.

"Kartupeļpalma" notiks uz divām skatuvēm, koncertiem uz tām mijoties un nekam nepārklājoties, jo attālums starp abām skatuvēm veicams piecās minūtēs. Šoreiz festivāls būs garāks. Pirmie koncerti sāksies plkst. 16.00. Festivāls ilgs līdz rīta gaismai. Atslodzei festivālā paredzēts mēmais kino.

Kartupeļpalma (Amorphophallus titanum) ir augs, kura zieds atveras tieši naktīs, kad visi citi aizveras. Tāda ir arī festivāla devīze.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti