Elektroniskās mūzikas izpildītājus aicina pieteikties «Treniņu trešdienām»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Mūzikas izdevniecība "Dirty Deal Audio" aicina elektroniskās mūzikas censoņus pieteikt savu dalību "Treniņu trešdienām", kas ļaus savas muzicēšanas prasmes nodemonstrēt ikvienam jaunajam elektroniskās mūzikas cienītājam.

Līdz 19.februārim pieteikt savu dalību "Treniņu trešdienām", kas norisināsies martā, aicināts ikviens elektroniskās mūzikas radīšanas entuziasts un profesionālis. Pieteikšanās anketa atrodama šeit.

"Treniņu trešdienu" vēsture ir meklējama 2011.gadā, kad uz skatuves plašākai publikai sevi atrādīja tādi mākslinieki kā Oriole, NiklāvZ, Kashuks, gadu gaitā viņiem ir pievienojušies arī daudzi citi. Šie pasākumi tiek uzskatīti arī par "Dirty Deal Audio" izdevniecības rašanās sākumu.

"Treniņu trešdienu" mērķis ir vienkopus pulcēt elektroniskās mūzikas producentus, bītmeikerus un entuziastus, lai neformālā gaisotnē mēneša garumā trenētos uzstāties, dalītos pieredzē un idejās, iepazītos savā starpā un veicinātu draudzīgas un vienotas Latvijas elektroniskās mūzikas kopienas veidošanos. Pasākuma formāts sevī ietver katra mākslinieka 20 minūšu garu uzstāšanos brīvi izvēlētā tehnikā - no datora, CD vai izmantojot samplerus, bungmašīnas un citas elektroniskas mūzikas radīšanas ierīces.

Dalība "Treniņu trešdienās" ir bez maksas. Tām var pieteikties ikviens elektroniskās mūzikas producents, neskatoties uz iepriekšējo pieredzi vai sasniegumiem. "Treniņu trešdienas" norisināsies Rīgā, Aristida Briāna ielā 9, radošās vides telpās "Darbnīca". Konkrēti datumi tiks izziņoti atsevišķi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti