Rīta Panorāma

Intervija ar Anastasiju Grigorjevu

Rīta Panorāma

Vai gaidāma PSRS "dezertieru" vajāšana?

Intervija ar Māru Upmani – Holšteini un Juri Kalnišu

Ar koncertu Siguldā elektroakustisko koncertturneju sāks «Astro’n’out»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Ar koncertu Siguldas "Baltajā flīģelī" 27.septembrī elektroakustisko koncertturneju uzsāks grupa "Astro'n'out".

„Mēs esam pāraranžējuši savas labākās dziesmas jaunos skanējumos,” intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā „Rīta Panorāma” norāda grupas līdere Māra Upmane-Holšteine.

Kā iepriekš vēstīts, „Astro'Electro Acoustic” koncertturnejas koncertos skanēs "Astro'n'out" dažādos laika posmos sarakstītas dziesmas, aranžētas ar šķietami pretējos virzienos vedošiem elementiem - elektroniskie instrumenti savijas ar akustiskajiem. Elektroniskā koncepta virzienu kopā ar grupu ir veidojis DJ Rudd, kurš pievienosies arī tūres koncertos. Grupas koncertturnejā izmantoti seši sintezatori.

Muzikālās pārmaiņas mums ienesa 2011.gadā DJ Rudd,” stāsta Juris Kalnišs. „Mēs pilnīgi nomainījām domāšanu par to, kā jātaisa mūzika. Tālāk ejam šo ceļu, eksperimentējam. (..) Ietekmēja arī tas, ka mēs beidzot gribējām pamēģināt, kā ir spēlēt sēdošus koncertus koncertzālēs.”

Grupas dalībniekiem gada laikā ir piedzimuši četri bērni. „Tas liek uz lietām paskatīties mazliet citādāk,” atzīst Upmane-Holšteine.

„Astro’n’out”  koncertturneja turpināsies 4.oktobrī Ventspils "Jūras vārtos", 5.oktobrī Liepājas "Rožu zālē", 11.oktobrī Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, 1.novembrī Gulbenes kultūras namā, 2.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 7.novembrī Rīgā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti