«Astro'n'out» laiž klajā singlu «Zilonis» un izziņo Latvijas koncerttūri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Grupa "Astro'n'out" laidusi klajā jaunu singlu "Zilonis" un izziņo Latvijas koncertturneju "Astro' Electro Acoustic".

Tūres koncertos skanēs "Astro'n'out" dažādos laika posmos sarakstītas dziesmas, aranžētas ar šķietami pretējos virzienos vedošiem elementiem - elektroniskie instrumenti savijas ar akustiskajiem. Elektroniskā koncepta virzienu kopā ar grupu ir veidojis DJ Rudd, kurš pievienosies arī tūres koncertos.

"Bērnu ienākšana pašu dzīvēs liek pārvērtēt lietas un maina arī skatījumu uz mūsu muzikālo virzienu. Ir sajūta, ka ceļš jāturpina pamatīgāk, atbildīgāk, bet tajā pašā laikā jāķer mirklis "spēlējoties". Gatavojoties tūrei, mēs esam atļāvušies eksperimentēt ar savu skanējumu, kā arī labi zināmo dziesmu formu," stāsta grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

"Astro'n'out" 27.septembrī koncertēs Siguldas "Baltajā flīģelī", 4.oktobrī Ventspils "Jūras vārtos", 5.oktobrī Liepājas "Rožu zālē", 11.oktobrī Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā, 1.novembrī Gulbenes kultūras namā, 2.novembrī Vidzemes koncertzālē "Cēsis" un 7.novembrī Rīgā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē.

Tūri ieskandinot, grupa "Astro'n'out" laidusi klajā jaunu singu "Zilonis", kas iezīmē koncertos sagaidāmo grupas skanējumu. Mūzikas autors ir Māra Upmane-Holšteine, vārdi - Imants Ziedonis.

"Dziesma "Zilonis", par spīti savam bērnišķīgajam nosaukumam, ir kā reiz par to "lielo un netveramo" lietu kārtību, par ko, šādā jaunā dzīves posmā nonākot, arvien vairāk gribas domāt," norāda Māra Upmane-Holšteine.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti