Rīta Panorāma

Sudānu turpina pamest ārvalstnieki

Rīta Panorāma

Aicina sadzīves ķīmiju glabāt bērniem nepieejamās vietās

Čārlzs III atklāj Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vietu

Čārlzs III atklāj Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vietu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Britu karalis Čārlzs III Liverpūlē atklājis Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vietu. Viņš arī ticies ar savas valsts pārstāvi Mai Milleri.

Pērnā gada konkursā uzvarēja Ukrainas grupa "Kalush Orchestra" ar savu dziesmu "Stefania", taču drošības apsvērumu dēļ tiesības rīkot pasākumu piešķīra otrās vietas ieguvējvalstij Lielbritānijai.

Tā būs pirmā reize 25 gadu laikā, kad Apvienotā Karaliste rīko konkursu, tāpēc neizbrīna, ka pasākumam pievērsta liela uzmanība.

Vakar Liverpūles "M&S Bank" arēnā ieradās monarhs, kurš varēja vērot krāšņos skatus, ko rada vairāk nekā divi tūkstoši speciālu apgaismes ķermeņu rozā, zilā un dzeltenā krāsā. Tie kopā radīja logotipam atbilstošu noskaņu.

Sarunā ar savas valsts pārstāvi Čārlzs solīja to atbalstīt, bet dziedātāja neslēpa saviļņojumu par iespēju pārstāvēt valsti un pabūt uzstāšanās vietā.

Latviju konkursā pārstāvēs grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā". Mūziķi uzstāsies pirmajā pusfinālā 9. maijā, un Latvija, protams, cer, ka puišus ieraudzīs arī finālā 13. maijā.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti