Kas notiek ar “Jaunās Vienotības” finanšu skandāliem un partiju kontroli?

Arvils Ašeradens, Signe Jantone, Ineta Cīrule, Amīlija Raituma, Renārs Kadžulis, Gunārs Kūtris. Dalībnieku saraksts tiek papildināts.

Jānis Domburs 24.aprīlis, trešdiena 21:15
Raidījumi
VIDEO. «Kas notiek ar starptautisko un Latvijas drošību gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā?»
VIDEO. «Kas notiek ar starptautisko un Latvijas drošību gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā?»
22. februāra diskusijā "Kas notiek ar starptautisko un Latvijas drošību gadu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā?" piedalās Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Jānis Eglīts (Nacionālā apvienība), bijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks ("Latvijas attīstībai"), Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras Eiropas studiju fakultātes vadītājs, Latvijas Ārpolitikas institūta asociētais pētnieks Mārtiņš Daugulis, Latvijas Bankas Pētniecības daļas vadītājs Kārlis Vilerts, Latvijas Radio 4 galvenā redaktore Anna Stroja un režisors Intars Rešetins.
VIDEO. «Kas notiek un notiks ar Krievijas pilsoņu uzturēšanās atļaujām Latvijā?»
VIDEO. «Kas notiek un notiks ar Krievijas pilsoņu uzturēšanās atļaujām Latvijā?»
15. februārī diskusijā "Kas notiek un notiks ar Krievijas pilsoņu uzturēšanās atļaujām Latvijā?" piedalās iekšlietu ministrs Māris Kučinskis ("Apvienotais saraksts"), Saeimas Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētājs Jānis Dombrava (Nacionālā apvienība), kā arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes priekšniece Maira Roze un Baltijas sociālo zinātņu institūta pētniece Inese Šūpule, latviešu valodas kursu pasniedzējs Aleks Dobrovoļskis, zvērināts advokāts Vilis Sruoģis, kurš 14. Saeimas vēlēšanās kandidēja no partijas "Stabilitātei!" saraksta. Tagad viņš sagatavojis pieteikumu Satversmes tiesai par Imigrācijas likuma pārejas noteikumu atbilstību pamatlikumam. Tāpat raidījumā piedalās Ksenija Andrijanova, kas nesen ieguvusi Latvijas pilsonību, un Olga Petkeviča, kas Saeimā bija iesniegusi iniciatīvu par pērnruden pieņemtās Imigrācijas likuma normas atcelšanu.
VIDEO. «Kas notiek ar valsts budžetu 2023.gadam: kas nolemts valdībā, kas jādara Saeimai?»
VIDEO. «Kas notiek ar valsts budžetu 2023.gadam: kas nolemts valdībā, kas jādara Saeimai?»
8. februāra diskusijā "Kas notiek ar valsts budžetu 2023.gadam: kas nolemts valdībā, kas jādara Saeimai?" piedalās finanšu ministrs Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība"), iekšlietu ministrs Māris Kučinskis ("Apvienotais saraksts"), Nacionālās apvienības valdes loceklis Imants Parādnieks, Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputāts Andris Šuvajevs ("Progresīvie"), Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības priekšsēdis Egils Baldzēns.
VIDEO: Kas notiks ar Krievijas un Baltkrievijas sportistiem olimpiādēs un citās sacensībās?
VIDEO: Kas notiks ar Krievijas un Baltkrievijas sportistiem olimpiādēs un citās sacensībās?
Diskusijā "Kas notiks ar Krievijas un Baltkrievijas sportistiem olimpiādēs un citās sacensībās?" piedalās izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (''Jaunā Vienotība''), Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers un ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks, Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis, vieglatlēte Gunta Vaičule, Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas ģenerālsekretārs, 1984. gada ziemas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs Zintis Ekmanis, kā arī Starptautiskās Hokeja federācijas padomes loceklis Viesturs Koziols un vairākkārtējais olimpisko medaļu ieguvējs, bijušais svarcēlājs un politiķis Viktors Ščerbatihs. 
VIDEO. Kas notiks pēc valdības lēmuma: cik maksāsim par elektrības pārvadi un sadali?
VIDEO. Kas notiks pēc valdības lēmuma: cik maksāsim par elektrības pārvadi un sadali?
25. janvāra diskusijā "Kas notiks pēc valdības lēmuma: cik maksāsim par elektrības pārvadi un sadali?" piedalās klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (''Jaunā Vienotība''), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, enerģētikas konsultants, bijušais SPRK loceklis Gatis Ābele, uzņēmumu grupas "AJ Power" vadītājs Roberts Samtiņš un Latvijas Atjaunojamās enerģijas federācijas valdes priekšsēdētājs Jānis Irbe. "Augstsprieguma tīklu" pārstāv uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Gunta Jēkabsone, bet "Sadales tīklu" – valdes priekšsēdētājs Sandis Jansons.
VIDEO. «Kas notiek ar algu pieaugumu politiķiem, amatpersonām un sabiedriskajā sektorā?»
VIDEO. «Kas notiek ar algu pieaugumu politiķiem, amatpersonām un sabiedriskajā sektorā?»
18. janvāra diskusijā "Kas notiek ar algu pieaugumu politiķiem, amatpersonām un sabiedriskajā sektorā?" piedalās Valsts kancelejas direktors Jānis Citskovskis, finanšu ministrs Arvils Ašeradens (''Jaunā Vienotība''), Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētājs Jānis Vucāns (ZZS), Saeimas deputāts Edgars Tavars (''Apvienotais saraksts''), Valsts kontroles padomes locekle, Ceturtā revīzijas departamenta direktore Inga Vilka un "manabalss.lv" iniciatīvas "Par algu iesaldēšanu Valsts prezidentam, ministriem un citiem tautas kalpiem" autore Nora Freimane.
VIDEO: No kara līdz Kariņa valdībām: Jānis Domburs analizē – kas 2022.gadā (ne)notika Latvijā?
VIDEO: No kara līdz Kariņa valdībām: Jānis Domburs analizē – kas 2022.gadā (ne)notika Latvijā?
Gada sākumā Latvijā, līdzīgi kā visā pasaulē, vēl plosījās Covid-19 infekcija. Februāra beigas atnāca ar ziņu, ka Krievija sākusi nežēlīgu karu Ukrainā, kam sekoja masīva ukrainas bēgļu plūsma, tostarp uz Latviju. 2022. gads atnāca arī ar 14. Saeimas vēlēšanām, tām sekojošo valdības veidošanu un solījumiem par labāku nākotni. Jānis Domburs iztirzā to, kas notika un nenotika 2022. gadā.
VIDEO. «Kas notiek Latvijā?» – Kas  un kāpēc notika 2022. gadā, kam un kā jānotiek 2023. gadā?
VIDEO. «Kas notiek Latvijā?» – Kas un kāpēc notika 2022. gadā, kam un kā jānotiek 2023. gadā?
21. decembra diskusijā "Kas notiek Latvijā?" – Kas  un kāpēc notika 2022. gadā, kam un kā jānotiek 2023. gadā? – piedalās Rīgas Ekonomikas augstskolas (Stockholm School of Economics in Riga) profesors Arnis Sauka, Latvijas Universitātes Filozofijas un ētikas nodaļas docents, filozofijas doktors Artis Svece, bijusī Finanšu izlūkošanas dienesta priekšniece Ilze Znotiņa, Ukrainas bēgļu atbalsta biedrības vadītājs Ulvis Noviks, kinorežisors Matīss Kaža, kā arī diriģents, jauniešu kora "Balsis" mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis.
VIDEO. «Kas notiek ar elektrības pārvades un sadales tarifu celšanas projektiem?»
VIDEO. «Kas notiek ar elektrības pārvades un sadales tarifu celšanas projektiem?»
14. decembra diskusijā "Kas notiek ar elektrības pārvades un sadales tarifu celšanas projektiem?" piedalās "Augstspriegumu tīkla" valdes priekšsēdētāja Gunta Jēkabsone un "Sadales tīkla" valdes priekšsēdētājs Sandis Jansons,  finanšu ministrs Arvils Ašeradens ("Jaunā Vienotība") un ekonomikas ministre Ilze Indriksone (Nacionālā apvienība), kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas izpilddirektors Jānis Miķelsons, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, "Enefit" valdes priekssēdētājs Krists Mertens, "AJ Power" uzņēmumu grupas vadītājs Roberts Samtiņš, "Virši-A" biznesa attīstības vadītājs, asociācijas "Saules enerģija Latvijai" valdes loceklis Jānis Bethers un enerģētikas lietpratējs, bijušais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes loceklis Gatis Ābele.
VIDEO. Дискуссия «Что происходит с аннулированием лицензии на вещание телеканала «Дождь» в Латвии?»...
VIDEO. Дискуссия «Что происходит с аннулированием лицензии на вещание телеканала «Дождь» в Латвии?» с переводом на русский
Вечером 7 декабря в дискуссионной передаче Яниса Домбурса Kas notiek Latvijā? приняли участие глава НСЭСМИ Ивар Аболиньш, главный редактор "Дождя" Тихон Дзядко, ответственный за медийную политику парламентский секретарь Министерства культуры Ритварс Янсонс, директор Балтийского центра развития СМИ Гунта Слога, публицист Лиана Ланга и журналист, ведущая Rus.LSM Алена Борисова.