Ziņas
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Tautas varas spēks» iesniedz sarakstu; līderi – Jeremejevs un Smans
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Tautas varas spēks» iesniedz sarakstu; līderi – Jeremejevs un Smans
Partija "Tautas varas spēks" piektdien, 9. februārī, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi partijas kandidātu sarakstu un programmu gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Saraksta līderi – uzņēmēji Valentīns Jeremejevs un Aivars Smans, kā arī Rīgas valstspilsētas pašvaldības Zemes pārvaldības nodaļas vadītājs Uldis Freimantāls.
EP prezidente Metsola: Drošības jomā Eiropai jābūt gatavai iespējamībai palikt vienai
EP prezidente Metsola: Drošības jomā Eiropai jābūt gatavai iespējamībai palikt vienai
Krievijas iebrukums Ukrainā licis Eiropas Savienībai saprast, ka ir vajadzīga pienācīga aizsardzības un drošības savienība. Eiropa gan nav vienīgā balss NATO, un liela nozīme būs ASV prezidenta vēlēšanu rezultātiem. Tāpēc jābūt gataviem scenārijam, ka Eiropa var palikt viena mūsu aizsardzības jautājumos. To intervijā jaunajiem žurnālistiem no visas Eiropas šonedēļ sacīja Eiroparlamenta prezidente Roberta Metsola.
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Apvienība Jaunlatvieši» iesniedz sarakstu; līderi – Brēmanis un Grevcova,...
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Apvienība Jaunlatvieši» iesniedz sarakstu; līderi – Brēmanis un Grevcova, kandidē arī Gobzems
Partija "Apvienība Jaunlatvieši" ceturtdien, 8. februārī, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi partijas kandidātu sarakstu un programmu gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Saraksta līderi – bijušais diplomāts Rūdolfs Brēmanis un 14. Saeimas deputāte Glorija Grevcova, kā arī sarakstā kā pēdējais numurs atrodams 13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems.
CVK nereģistrē Eiroparlamenta vēlēšanām Ždanokas finansiāli atbalstītas partijas sarakstu
CVK nereģistrē Eiroparlamenta vēlēšanām Ždanokas finansiāli atbalstītas partijas sarakstu
Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) nav pieņēmusi divu iesniedzēju kandidātu sarakstus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Viens no tiem ir partiju apvienības "Pamats-LV", kuras kodolu veido Latvijas Krievu savienības (LKS) politiķi, tostarp Tatjana Ždanoka, kas iemaksājusi drošības naudu. Deputātu kandidātu sarakstu dalībai EP vēlēšanās trešdien neizdevās iesniegt arī partijai "Tautas varas spēks". 
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Kustība «Par!»» iesniedz sarakstu; līderi – ukrainiete Voločija, Curika u...
Eiroparlamenta vēlēšanas: «Kustība «Par!»» iesniedz sarakstu; līderi – ukrainiete Voločija, Curika un Voika
Partija "Kustība "Par!" trešdien, 7. februārī, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi partijas kandidātu sarakstu un programmu gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Saraksta līderi būs Eiropas Parlamenta politiskās grupas "Renew Europe" kopienas projektu vadītāja, Ukrainas un Beļģijas pilsone Ivanna Voločija, "Kustības "Par!"" valdes locekle Linda Curika un "Kustības "Par!"" līdzpriekšsēdētāja Inese Voika.