Sports / Futbols
Čempionvienība RFS iepazīstina ar jauno futbola bāzi Valdlaučos
Čempionvienība RFS iepazīstina ar jauno futbola bāzi Valdlaučos
Divu Latvijas bagātāko futbolu klubu sāncensība RFS pret "Riga" FC katrā spēlē ir cīņa par Rīgu. Ja uz Latvijas klubu derbiju sanāk pat četri tūkstoši skatītāju, tas ir pieminēšanas vērts. Vairāk nāca vien uz nelaiķa Rīgas "Dinamo" spēlēm okupantu līgā KHL. Līmenis, ažiotāža un skatītāju interese tūdaļ pat jau apdzīs infrastruktūras iespējas, bet FK RFS tagad ir jauns stadions, jaunas mājas Valdlaučos.
Liepājā gatavojas rudenī pabeigt jauno piepūšamo futbola halli, uz apkures izmaksām ekonomēs
Liepājā gatavojas rudenī pabeigt jauno piepūšamo futbola halli, uz apkures izmaksām ekonomēs
Liepājā ar nepacietību gaida jaunu sporta būvi – slēgto piepūšamo futbola halli. Tās aprises ir jau redzamas, bet pagaidām futbolisti trenējas āra apstākļos. Jaunā būve no visām Liepājas sporta hallēm varētu patērēt vismazāk energoresursu, jo futbolistiem svarīgāks ir jumts virs galvas, nevis gaisa temperatūra, taču halles piepūšanai un citām vajadzībām tāpat jātērē dārgā enerģija, tādēļ tiks meklētas iespējas ietaupīt.
«Liepājas» futbolisti virslīgas spēlē pārspēj «Valmiera FC», «Metta» pakāpjas, Rīgas derbijā neizšķi...
«Liepājas» futbolisti virslīgas spēlē pārspēj «Valmiera FC», «Metta» pakāpjas, Rīgas derbijā neizšķirts (papildināts)
FK “Liepāja” svētdien Latvijas futbola virslīgas spēlē ar 1:0 viesos pārspēja “Valmiera FC”, savukārt "Metta" ar 3:0 viesos bija pārāka pār Salaspils "Super Nova", beidzot izkļūstot no pastarīša pozīcijām turnīra tabulā. Tikmēr gaidītākajā vakara notikumā futbola virslīgā - Rīgas derbijā RFS un "Riga FC" nospēlēja neizšķirti 1:1, liecina organizatoru informācija.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd