Sports / Futbols
Itālijā dzīvo futbolā un grib palīdzēt «Parma» atgriezties elitē. Intervija ar Latvijas talantu Dari...
Itālijā dzīvo futbolā un grib palīdzēt «Parma» atgriezties elitē. Intervija ar Latvijas talantu Dario Šitu
Komandas "Parma" futbolisti savulaik ir izcīnījuši trīs Itālijas kausus un piecas kontinenta mēroga trofejas, Eiropas Futbola federāciju savienības (UEFA) kausu ieskaitot, bet šobrīd klubs piedzīvo grūtus laikus, Itālijas otrās spēcīgākās līgas jeb B sērijas turnīrā tabulas vidusdaļā cīnoties par atgriešanos elitē. Klubam palīdz 18 gadus vecais Latvijas futbola talants Dario Šits, kuru Parmā uzrunāja Latvijas Televīzijas "Sporta studija".
Jukas testa spēles dienā raisa bažas par Pasaules kausa futbolā organizatorisko norisi
Jukas testa spēles dienā raisa bažas par Pasaules kausa futbolā organizatorisko norisi
Rīkotājiem gatavojoties futbola Pasaules kausa finālturnīram, Katarā pārbaudes spēlē stadionā pulcējās valsts vēsturē lielākais līdzjutēju skaits, kas organizatoriem vairākās jomās izrādījās pašreizējiem spēkiem neatbilstošs pārbaudījums. Sarežģījumi skatītāju loģistikā raisīja bažas par veiksmīgu turnīra norisi, kas sāksies 20. novembrī. 
«Valmiera» FC futbolisti uzvar tuvāko sekotāju «Riga» FC
(papildināts)
«Valmiera» FC futbolisti uzvar tuvāko sekotāju «Riga» FC (papildināts)
Tuvojoties Latvijas futbola virslīgas sezonas noslēgumam aizvien vairāk saasinās cīņa par iekļūšanu pirmajā trijniekā turnīra tabulā. Svētdien "Valmiera" FC ar 3:1 uzvarēja "Riga" FC futbolistus, saglabājot līderpozīcijas un vēl vairāk atraujoties no tuvākajiem sekotājiem.
Čempionvienība RFS iepazīstina ar jauno futbola bāzi Valdlaučos
Čempionvienība RFS iepazīstina ar jauno futbola bāzi Valdlaučos
Divu Latvijas bagātāko futbolu klubu sāncensība RFS pret "Riga" FC katrā spēlē ir cīņa par Rīgu. Ja uz Latvijas klubu derbiju sanāk pat četri tūkstoši skatītāju, tas ir pieminēšanas vērts. Vairāk nāca vien uz nelaiķa Rīgas "Dinamo" spēlēm okupantu līgā KHL. Līmenis, ažiotāža un skatītāju interese tūdaļ pat jau apdzīs infrastruktūras iespējas, bet FK RFS tagad ir jauns stadions, jaunas mājas Valdlaučos.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd